A Team Plague és a Gamerzone & Bol néz majd farkasszemet a Mondocon - PC Guru Show döntőjében!

A Team Plague és a Gamerzone & Bol néz majd farkasszemet a Mondocon - PC Guru Show döntőjében!

League of Legends - Már csak két csapat van talpon e vidéken, akik májusban találkoznak a Mondocon döntőjén!

Múlt hét szombaton már csak 4 csapat volt versenyben a Mondocon tavaszi elődöntőjén, akik mind azért küzdöttek, hogy helyet szerezzenek az offline színpadra, a döntőre. Természetesen a tavaszi Mondocon keretein belül kerül megrendezésre eme nemes esemény, ahova viszont csak két csapat juthatott el. 

A négy egymással szembe néző csapat a kto pl jestem polski és a Team Plague volt, ők egymás ellen kezdtek az első körben. A másik ágon pedig a Lvl Up Esports, valamint a Gamerzon & Bol csapata küzdött meg egymással. A formátum Bo3 volt minden egyes találkozónál a már megszokott alsó-felső ágas rendszerben. A két első találkozót a Team Plague, illetve a Gamerzone & Bol nyerte, mindketten 2-0-ra ellenfeleikkel szemben. 

Ebből következett, hogy ez a két csapat játszott egymás ellen a felső ágon és aki itt nyerni tudott, az már fix helyet szerzett az offline döntőre. Az első meccs még viszonylag szorosabb volt kettejük között és több mint 30 percen keresztül keresték a Nexust. Másodjára viszont a lendület és a korábbi előny többet nyomott a latban és alig több, mint 26 perc alatt szerezte meg 2-0-val az offline helyet a Team Plague. 

Ezzel párhuzamosan a LvL Up Esports és a kto pl jestem polski is játszott, itt azonban három mérkőzésig is kitartott a találkozó. Végül 2-1-es arányban a LvL Up Esports került ki győztesként, így jöhetett az első kör visszavágója a két gárda között. Először a Gamerzone & Bol 2-0-ás győzelmes taszította a LvL Upot az alsó ágra.

Az eredmény pedig az alsó ági döntőn sem változott, itt is a Gamerzone & Bol bizonyult jobbnak. Az első meccsen nagyon dominánsan, mid, top, jungle előnyből építkezve darálták be az ellenfelet nagyjából 26 perc alatt. Másodjára pedig úgy tűnt, hogy a LvL Up elfáradt a végére és egy újabb viszonylag egyoldalú meccsen nyert végül 2-0-ra a Gamerzone & BoL csapata.

Ez egyben azt is jelenti, hogy május 4-én, a Mondocon League of Legends színpadán a Team Plague, illetve a Gamerzone & Bol összecsapását kísérhetjük végig, szintén egy Bo3-as szériában. Az összdíjazás pedig 100 ezer forint, melyből az első 75-öt, a második pedig 25 ezret vihet haza!

Ha lemaradtál az online elődöntőkről, azt alább pótolhatod!
Watch MondoCon - PC Guru Show '19 Tavasz Elődöntő - !nyereményjáték !skin !kés from esporthuLOL on www.twitch.tv

Te ott leszel a döntőn?

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!