Hirdetés

Az iraki lányok PUBG cosplay-jel tiltakoznak a teljes tiltás ellen

Nehezen tudják elfogadni, hogy ez volt a kormány legfontosabb teendője.

Hirdetés

Éppen a húsvéti ünnepek előtt olvashattátok nálunk, hogy Irakban nemrég a Fortnite-ot és a PUBG-t is betiltották. Ez volt az első olyan eset, ahol nem csak a mobilos verziót tiltották be, hanem összességében az egész játékot. Természetesen az iraki gamerek teljesen értetlenséggel figyelték a történteket és próbálták rávenni a honatyákat, hogy inkább a fontosabb dolgokkal foglalkozzanak.

Ez viszont nem hozott túl nagy sikereket, így elkezdtek tiltakozni a döntés ellen. Az iraki gamer lányok például teljesen katonai szerelést öltöttek magukra, majd elkezdték megosztani a róluk készült képeket a közösségi oldalakon, ami gyorsan nagy népszerűségnek örvendett az ottani fiatalok körében.

Úgy néz ki, hogy a négy hölgy továbbra is folytatni szeretne ezt, hisz egy újabb képet is megosztottak, ahol már az ikonikus "flexsisak" is előkerült.Egy helyi PUBG játékos Wafaa al-Obaidi elárulta a Russia Today-nek, hogy számára soha nem volt egy negatív hatása sem a játéknak és külön örül annak, hogy vannak még, akik tiltakoznak elleni. Végül azzal zárta a mondandóját, amit már sokszor hallhattunk: "Inkább azzal lennének elfoglalva, hogy javítsanak az országon, minthogy játékokat tiltsanak ki."

Valószínűleg a civilek tiltakozása nem fogja meghatni a kormányt, hisz a közel-kelet nagy rész még mindig diktátorokkal van teletömve, reméljük nem esik semmi bántódásuk.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?