Új Hearthstone Bundle érkezett, továbbá a HCT alatt lesznek Twitch droppok is!

Új Hearthstone Bundle érkezett, továbbá a HCT alatt lesznek Twitch droppok is!

A limitált idejű ajánlat 15 pakkot tartalmaz a Holló évében érkezett kiegészítőkből. 

Annak ellenére, hogy a Hearthstone alapvetően egy Free to Play játék, a Blizzard mindig is bátorította a felhasználókat, hogy igazi pénzt nem sajnálva kártya pakkokat vegyenek. Természetesen a játékosbázis nagy része nem él ezzel a lehetőséggel, mondván inkább farmolnak egy kis goldot a csomagok megvételéhez, néha azonban a stúdió egy olyan kihagyhatatlan ajánlattal áll elő, ami sokakat mégis elcsábíthat. Ez történt tegnap is, ugyanis a Blizzard egy új Bundlet jelentett be, ami a Raven nevet viseli, emléket állítva a pár hete leköszönt Holló évének. A május 2-ig elérhető akció keretein belül csupán 10 euróért szerezhetünk be összesen 15 pakkot a Witchwood, a The Boomsday Project és a Rastakhan's Rumble kiegészítőkből. Ha nem akartok lemaradni a csomagról, ezen a linken tudjátok beszerezni. 

A Raven Bundle mellett tegnap este továbbá bejelentették, hogy a napokon belül induló 2019-es HCT World Championship során engedélyezik a Twitch dropokat. A szabályok szerint minden játékos, aki össze köti a Twitch és battle.net fiókját és legalább 4 órán keresztül követi a streamet, egy Rise of Shadows pakkal gazdagodik, továbbá 1500 szerencsés néző minden órában egy Classic csomagot nyerhet.

Az első versenynap közvetítése magyar idő szerint csütörtök hajnal 4-kor indul és délben fejeződik be, a meccseket pedig az alábbi csatornákon lehet majd követni. 

A Battle.net és a Twitch szinkronizálása gyerekjáték egyébként, csak készítenetek kell egy fiókot vagy bejelentkezni a már meglévőbe. Ha ezzel megvagytok, menjetek rá a profilotokra a jobb felső sarokban, a Beállítások fülre kattintva keressétek meg a Kapcsolatok részt, a listából pedig válasszátok ki a Battle.netet és menjetek a Csatlakozásra. Az összekapcsolást érdemes korábban elvégezni, mivel néha kell pár óra a folyamat lezajlásához. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!