"2018 óta most először vagyok boldog, és jobban megy a játék is" - kennyS

Belgiumban készült interjú a francia sztárjátékossal.

Mi tagadás a G2 élt már meg szebb napokat is. A franci CS meghatározó csapata és játékosai szinte semmit sem tudtak felmutatni tavaly, ami talán abból is ered, hogy beindult a francia forgatás és játékosok jöttek, mentek és végül vetélytársat kapott maga mellé a G2.

NBK- és apEX másfél év után hagyta el a G2 kötelékét és oszlopos tagokként életre hívták a Vitality csapatát, ami jelenleg is a francia CS:GO legerősebb ötöse. Ex6TenZ és SmithZz is távozott és végül kialakult az a G2, amit most is ismerünk. Az IEM Katowice Major is katasztrofálisan sikerült a csapatnak, de nem adják fel. Tudják, hogy hosszú út áll még előttük, de ha elég erősen küzdenek, akkor visszakerülhetnek a legjobbak közé. Többek között ez is a témája annak a videónak, amit még Belgiumban a Charleroi Esports verseny alatt készítettek a G2 közönségkedvenc játékosával, kennyS-szel.

"Még csak 23 éves vagyok, de kijelenthetem, hogy 2018 életem eddigi legrosszabb éve volt. Rengeteg személyes problémával küzdöttem és hullámvölgybe kerültem, ami persze a lehető legrosszabbkor érkezett. Csapat szinten mindig is tudtuk, hogy mit kell csinálnunk, egy volt ami egyszerűen nem működött. Például a SmithZz és Ex6TenZ-féle felállás, egyszerűen nem volt meg az összhang a csapatban. (...) Egy barátom szokta mondogatni, hogy "az élet a legjobb tanító". Minél nehezebb időszakon mész keresztül, annál jobban megedződsz majd. Nekem is szükségem volt ezekre a nehéz időkre."

"2018 első pozitív dolga maLeK, de különösen Lucky és JaCkz érkezése volt. Mindketten fiatal tehetségek, akik frissességet és új motivációt hoztak a csapatba. Még én is sokat tanultam tőlük. MaLeK pedig különösen sokat segített nekem abban, hogy újra a régi legyek, ami nem egy könnyű feladat. (...) A meccseken sem vagyok már annyira türelmetlen. Megtanultam, hogy ha rosszabbul indul a játék, akkor sem szabad pánikolnom és mentálisan akkor is összeszedetnek kell lennem. 2018 óta most először vagyok boldog, és jobban megy a játék is."

"Hogy mit gondolok ZywOo játékáról? Nincs igazán sok időm vele foglalkozni, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nincs hatással rám. Ő is egyfajta motiváció volt, meg akarom mutatni neki is, hogy én vagyok a legjobb. De jelenleg a csapat a legfontosabb, hiszen rengeteg dolgunk van még, sokat kell még fejlődnünk. (...) Biztos vagyok benne, hogy visszaküzdjük magunkat a legjobbak közé. A csapat egyre jobb és már csak idő kérdése, hogy meg tudjuk mutatni valódi játékunkat."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!