A legtöbben a CS:GO-ra szavaztak, a DreamHack mégis Rocket League versenyt rendez

A legtöbben a CS:GO-ra szavaztak, a DreamHack mégis Rocket League versenyt rendez

Hiába a többség akarata, a DreamHack nem foglalkozott a saját szavazásával.

Tény, hogy a DreamHack versenyek színvonala nagyon leromlott az évek alatt. 2015-ben még Majort szerveztek, mára pedig inkább az alacsonyabb kategóriájú csapatok versenyit hozzák tető alá. Persze minimum évi egy nagy versenye szokott lenni a DreamHack-nek is, de már a csapatok sem ezekre helyezik a hangsúlyt. Minden bizonnyal az sem segít majd a DH hírnevén, ami most történt a napokban, hiszen a szervezők a saját közönségük akaratát vették semmibe.

A DreamHack France Twitter oldalán ugyanis kiírtak egy szavazást, hogy mi legyen a következő verseny, amit a DH francia divíziója szervez. A FIFA és az Apex jócskán alulmaradt, a Rocket League bezsebelte a szavazatok 37%-át, a CS:GO pedig 44%-kal nyert. A CS tábora már dörzsölhette a tenyerét, hiszen bőven lehagyták a Rocket League szavazóit, pár óra múlva azonban egy meglehetősen furcsa eredményt közölt a DH France.

Hiába a többség akarata, ők mégis a Rocket League mellett döntöttek. Első ránézésre persze felháborító ez a hozzáállás, hiszen a szervezők maguk írták ki a szavazást, amit aztán figyelmen kívül hagytak. Valószínű persze, hogy valami hiba csúszott a gépezetbe és a CS:GO-nak nem is kellett volna szerepelnie a lehetőségek között, hiszen májusban kerül majd megrendezésre a DreamHack Open Tours 2019. Az is lehet, hogy pusztán anyagi szempontok miatt döntöttek a Rocket League mellett, így viszont megint csak adódik a kérés, hogy vajon miért lehetett szavazni a CS:GO-ra is? 

A DreamHack France nincs tisztában a saját költségvetésével vagy egyszerűen csak a Twitter oldalt kezelő személy hibázott? Mindenesetre legalább egy bocsánat kérő közleményt kiadhattak volna, amiben pár sorban leírják, hogy miért is nem a CS:GO lett a győztes, ha már a közönség azt szavazta meg.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!