Legjobb Legendary-k, amiket megérheti most legyártani

Legjobb Legendary-k, amiket megérheti most legyártani

Alakul a meta és már vannak igazán ígéretes deckek, de milyen Legendary-kre érdemes rászánni az 1600 dustot?

Kicsit több, mint két hete már, hogy élvezhetjük a Rise of Shadows és a Year of the Dragon metáját. Folyamatosan változnak az erőviszonyok, de vannak már biztos pontok, amire lehet építeni, ha komolyan szeretnénk venni a Standard formátumot. Ezekben az ígéretes és erős deckekben természetesen Legendary-k is szerepelnek, amiket megérheti legyártani, ha már ma megízlelnénk a győzelem édes ízét. Nézzük meg azt a szerencsére csak néhány Legendary-t, ami megéri az árát!

Rise of Shadows

Haladjunk időrendben visszafelé, kezdjük a RoS-zal. Archmage Vargoth jelenleg még ingyenesen behúzható, de várhatóan július közepétől már csak craftolni lehet. Nagyon flexibilis kártya, ami több stílusban is megállja a helyét, a Token deckektől, a Control változatokig. Archivist Elysiana egy érdekes kártya, ami főleg azoknak ajánlható, akik szeretik a Control deckeket. A Control vs Control meccseket ez az egy lap eldöntheti, ezért kötelező a Warriorba, Shamanba és más lassabb paklikba. Aki nem szeretné a Control stílust elsajátítani nyugodtan hanyagolhatja a nyolc manás Legendary-t és inkább ruházzon be Arch-Villain Rafaamra, ami a gyors és erős Zoo Lockban megtalálta a létezésének értelmét.

Futottak még: Khadgar, Keeper Stallardis, Blastmaster Boom, Heistbaron Togwaggle, Chef Nomi, Kalecgos

Year of the Raven (Rastakhan, Boomsday, Witchwood)

Jelenleg a Rastakhan's Rumble lapjai közül csak Zul'jin éri meg az árát, mivel a Midrange Hunter még a mostani metában is képes szép számokat felmutatni, annak ellenére, hogy a deck erőssége óriásit esett vissza a rotáció miatt. A Boomsday Project lapjai közül egyértelműen Zilliax a nyertes, ami a játék valaha volt egyik legjobb lapjává nőtte ki magát nagyon rövid idő alatt. A Warriorok jelenleg még hódítanak, ezért a Control játékosoknak kötelező Elysiana mellett Dr. Boomot is legyártani. Myra's Unstable Element a legjobb pakli egyik kulcskártyája és nem úgy tűnik, hogy a Tempo Rogue visszaesne a közeljövőben.

Futottak még: Hagatha the Witch, The Soularium, Boommaster Flark, Kangor's Endless Army, Mecha'thun, Wardruit Loti, Darius Crowley

Classic

Mindhárom Legendary főleg a Tempo Rogue miatt tekinthető kötelező craftnak, de más Classok is profitálhatnak a Leeroy-ból és a Greenskinből. A játék legjobb Charge kártyája az Aggro deckek finishereként működik, amíg a Captain Greenskin bőven elfér egy Bomb Warriorban is akár, mivel a +1/+1-et a Wrenchcalibur is örömmel fogadja, nem csak a Waggle Pick.

Free to play

Akinek kevés a varázspora, de szeretne 1600 dustért 18 decket, az bátran gyártsa le Whizbanget, mivel ár/érték/élmény arányban még mindig ez a lap éri meg a legjobban. Egész jó paklikat pakoltak össze a játék legkülönlegesebb Legendary lényéhez, ezért a Rank 5 is simán elérhető elég játékkal.

Ti milyen Legendary-ket gyártottatok le eddig az új kiegészítő óta?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!