Meglepetések az MNEB döntőjében: Mecha'thun Warrior és Big Shaman is feltűnik

Két nap van már csak hátra a döntőig, mutatjuk az MNEB legjobb kártyásainak lineupjait!

Vasárnap 10:00-kor elrajtol a Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság K&H Hearthstone döntője. Nézzük meg milyen deckekkel készültek a játékosok április legnagyobb magyar versenyére!

CheeseHead

Az alapszakasz győztese behozta a Tempo Rogue-ot, ami az új Midrange Hunterhez hasonlóan mindenkinél szerepel, de CheeseHead techelt bele egy Magic Carpetet, ami jelentősen megdobhatja az Argent Squire-ök és Southsea Deckhandek értékét, a Lackey-ken kívül. Második paklija a Conjurer Mage, ami a hatalmas lényekkel fejtörést okozhat a Control Warrioroknak. Harmadikként egy Tempo Bomb Warriort választott.  A két Frothing Berserker és az Improve Morale rendesen felpörgetni a decket, ezért biztosan sok fejtörést fog okozni az ellenfeleknek. A One Piece eSports játékosának utolsó paklija egy Overload Shaman, ami sokkal inkább megy a Tempora, mint a népszerűbb Controlra. Ha megszalad az Unbound Elemental, akkor hamar eldőlhet a mérkőzés.

Hulkeinstein

A LvL Up kártyása rákészült a lassú, controlos ellenfelekre, ezért is hozott Chef Nomis Tempo Rogue-ot, amiben még Heistbaron Togwaggle is feltűnik. A Zoo Warlockban nincs semmi meglepetés, a világbajnokságon is hasonlót pörgetnek a legjobbak. A Bomb Warriorban muszáj az Elysiana és a Brewmaster, ha nem akar kikapni a Control Warrior ellen és végül a Midrange Hunter is kifejezetten jó választás a leglassabb, de egyben legerősebb Warrior típusra. Hulkeinstein lineupjában simán benne van, hogy három paklijával is térdre kéyszerítse a Control Warriort, azonban senki sem választotta ezt a típust. Érdekes lesz majd figyelni ennek tudatában, hogy Hulkeinstein hogyan építi fel a taktikáját.

exigo

Kezdjük exigo paklijait a Zoo Warlockkal. A két Bloodsail Corsair kifejezetten hasznos lehet a Rogue-ok ellen, azonban Arch-Villain Rafaamot és a Soulfire-t hiába keressük. A Tempo Rogue CheeseHeadéhez hasonlóan rendelkezik egy plusz Magic Carpettel, azonban az Argent Squire-ök kimaradtak a listából. Helyette itt is két Bloodsail Corsairt találunk, ami rengeteget segíthet a mirror mérkőzéseken. A Bomb Warriort exigo egy Grommashsal dobta fel, plusz még egy Ironbeak Owl is befér a 30 lap közé. Utolsóként térjünk rá a Muckmoprher Shamanra. A rengeteg nagy lény és a Muckmorpher kombója óriási értéket tud generálni pillanatok alatt, cserében lehetnek problémák a túléléssel, vagy az ellenfél nagyobb lényeinek letakarításával. Egy különleges választást láthatunk exigótól, amiben benne van a meglepetés ereje.

PenhaDani 

PenhaDani sem bízta a véletlenre, amikor megálmodta a lineupját. Először is itt a Togwaggle-ös, Nomis Tempo Rogue, ami az elhúzódó meccseken is tud értéket generálni. Másodikként a Token Druidot említhetjük, ami hiába az egyik legjobb és legnépszerűbb a Standard metában, a versenyeken nem igazán fordul elő. Szerepel még a paklik között az Aggro Bomb Hunter, ami egyre erősebb és ez nem véletlen. Átlagos húzással tönkre veri a Warriort, jobb szerencsével simán van keresnivalója a Tempo Rogue, vagy Zoo Warlock ellen is. A kötelező Mecha'thun pakli lassan PehnaDani védjegye lesz. A playoffban a Mecha'thun "nagyon kígyós" Druiddal gázolt át a mezőnyön, most a Warriorral próbálja meg ugyanezt. A Tempo Rogue, Zoo Warlock nem jelenthet gondot, sőt a Bomb Warrior ellen is van keresnivalója a decknek.

A mérkőzéseket élőben követhetitek április 28-án vasárnap 09:30-tól az E1TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján. Ne maradjatok le az MNEB első szezonjának legfontosabb összecsapásairól!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!