Íme 4 dolog, ami igazán érkezhetne a 9.9 során

Íme 4 dolog, ami igazán érkezhetne a 9.9 során

League of Legends - A játékosok kiöntötték lelküket, milyen változtatásokra vágynak a 9.9-es frissítés során.

A 9.9-es frissítés már a nyakunkon van és számos változást ígér, ami remélhetőleg gyökereiben fogja megváltoztatni a játékot. Ma elhoztuk nektek azt az 5 dolgot, amit a játékosok legjobban szeretnének, hogy megváltozzon.

RIVEN GYENGÍTÉSE

Néhány frissítéssel ezelőtt Riven elkezdte terrorizálni a közösséget és nem csak magas győzelmi aránnyal, de nagy népszerűséggel, illetve ennek megfelelő kitiltási mutatóval is rendelkezik a karakter. Egy hónap telt már el nagyjából azóta, hogy Riven szabadon ostromolhatja az Idézők Szurdokának mérkőzéseit, a játékosok pedig nagyon szívesen látnának némi gyengítést rajta.

AZ ILLAOI BUG MEGSZÜNTETÉSE

Nemrég beszámoltunk nektek arról, hogy Draven és Illaoi kombinációja, Kleptomancy rúnát használva kedvenc lövészünknél, eléggé undorító előnyöket adhat már a játék elejétől kezdve, a teljes mérkőzésre. Egy hibának köszönhetően ugyanis az Illaoi által kihúzott lelkeken Draven tudja halmozni a Kleptomancy által nyújtott előnyöket, sőt, a saját passzívjából összegyűjtött jelzők után is megszerezheti az aranyat, amennyiben megöli a kihúzott lelket. A hiba egyébként működik Jinx és Illaoi párosításával is, ahol szintén Jinx passzívja aktiválódik, csak ott akkor is, amikor az ellenfél szimplán kisétál a kiszipolyozott lélek hatósugarából.

AFK BÜNTETÉSE

A rendszer büntet, ha valaki sokáig afk, tehát nincs a gépnél, sőt, ekkor még egy üzenetet is küld a játékosnak, hogy jó lenne, ha kezdene magával valamit, különben büntetés lesz a vége. Azonban jó lenne egy büntetést azokra is kitalálni, akik csak a fountain környékén szaladgálnak, spammelgetve a level 7 Yasuo tokenjüket. A probléma az, hogy őket alapvetően a rendszer aktív játékosnak látja, és a játékosok jelenlegi fegyvere ellenük a manuális report rendszer. Ezeket a fajta trollokat is lehetne lazán büntetni legalább 3-7 nap büntetéssel már az első alkalom adtán is.

AATROX VÁLTOZÁSOK

A fejlesztők gőzerővel dolgoznak azon, hogy megtalálják a megfelelő egyensúlyt Aatrox átalakítására. Ez már annyira hétköznapi dologgá vált, hogy lassan már meme születik abból, hogy ha nincs Aatrox változtatás a PBE szerveren, akkor valójában az nem is frissítés. Az elmúlt napokban szinte minden frissítés során ugyanis ott volt Aatrox, hol több, hol kevesebb változtatással, de valljuk be, a karakternek igazán szüksége van rá.

Ti milyen változtatást hoznátok el a következő frissítésben?

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!