A Riot válaszolt, megjavítják a klienst!

A Riot válaszolt, megjavítják a klienst!

League of Legends - A Riot hivatalosan is válaszolt a klienst érintő problémákra.

A legutóbbi kérdezz a Riottól kapcsán valaki beküldte a kérdést, miszerint megjavítják-e a klienst a fejlesztők? A válasz szerencsére az lett, amire már oly rég várunk.
No de mi a baj a klienssel? Az időnkénti kifagyások, hibák, melyeknek köszönhetően néha már az sem biztos, hogy eltudunk fogadni egy mérkőzést, mert lehet, hogy meg sem jelenik a felugró ablak, lehet, hogy nem tudunk kitiltani, vagy épp kiválasztani egy hőst, mert a kliens azt úgy akarja. A kliens jelenlegi legalapvetőbb problémáit nemrég gyűjtöttem össze, melyről ha lemaradtatok, az alábbi cikkben tudjátok pótolni azt.

Szóval igen, a jó hír, hogy megjavítják a klienst. Elsősorban a legfontosabb, melyet a fejlesztők is tudnak és pont ezért itt fognak kezdeni, az a hősválasztás területe. Ugyanis ez az a terület, ami néha arra kényszeríti a játékosokat, hogy elhagyják a játékot akaratukon kívül, ha nem tudják véglegesíteni a választásukat. Miután ezt kijavítják, a kliens más részeit szeretnék fejleszteni. És hogy mégis mikor? Darth Batman, szoftvertervező elmondása szerint a fejlesztések első része az elkövetkezendő néhány hétben élesedik majd.

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!