Két nap és jöhet a CS:GO VR változata? - Valve Index

Két nap és jöhet a CS:GO VR változata? - Valve Index

Vannak erre utaló jelek, de május elsején minden kiderül.

Tavaly ősz óta keringenek pletykák a Valve első, partner cég bevonása nélkül fejlesztett VR szemüvegéről, a Valve Indexről. Számos kiszivárgott fényképet kaptunk pár hónappal ezelőtt, amiken valószínűleg a termék egy korai változata szerepelt, hiszen most itt vagyunk a megjelenés küszöbén és egy-két fotón már szemügyre vehettük a kész terméket.
A kiszivárgott oldalak és a hivatalos információk szerint is május elsején a VR headset minden részletes tulajdonságáról lerántják a leplet és az előrendelést is megnyitják. Tűkön ülve várjuk a bejelentést, hiszen az évek alatt mintha picit megakadt volna a VR gaming, de ha valaki, akkor Valve az aki robbanthat majd egy nagyot egyedi megoldásaival vagy debütáló címeivel. És itt el is érkeztünk a legérdekesebb részhez, ugyanis lehetséges, hogy a CS:GO kap majd valamilyen VR változatot.

Legalábbis erre utal a legutóbbi SteamVR Home frissítés, pontosabban az abban talált kódok. Nem kell nagy szakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, rengeteg dolog átkerült a CS:GO-ból a SteamVR Home-ba, ami alapján a legtöbben arra következtetnek, hogy ezek egy VR-ban játszható CS játék alappillérei. Persze ez eddig mind csak találgatás, de szerencsére nem kell már sokat várnunk, hogy megismerjük a kész VR szemüveget és annak debütáló játékait.

Ti örülnétek egy CS:VR játéknak?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!