A PL év játékosai: Van Dijk és Sterling, az új kártyáik pedig ütősek lettek!

A PL év játékosai: Van Dijk és Sterling, az új kártyáik pedig ütősek lettek!

Tegnap kiosztották a Premier League két legnívósabb egyéni díját, az év játékosa Virgil Van Dijk, a Liverpool hátvédje, míg a fiatalok között Raheem Sterling lett a legjobb.

CityVasárnap este a Szakmai Labdarúgó Szövetség kiosztotta az év legjobbja díjait. Ez magában foglalja az év legjobb fiatal (YPOTY) és az év játékosának (POTY) megnevezését is. A két labdarúgó nem más, mint Raheem Sterling és Virgil Van Dijk. A kitüntetés mellett a FIFA 19 Ultimate Teamben is bemutatták az új kártyáikat. Olyan névsor közül került ki elsőként a Van Dijk, mint Sadio Mané, Bernardo Silva, Eden Hazard és Sergio Agüero. Legutóbb 2005-ben kapta meg hátvéd ezt a címet, akkor John Terryt érte ez a megtiszteltetés.

Virgil Van Dijk

A Liverpool labdarúgója ebben a szezonban 35 mérkőzésen lépett pályára és a jelenlétének is köszönhetően 19-szer kapott gól nélkül jöttek le a pályáról a vörösök. Az új lapja elég bitangra sikeredett, a 96-os rating olyan mutatókat rejt, mint:

A Team of the Year kártyájához képest azt hiszem egy pici előrelépést figyelhetünk meg a holland védőnél. Ahhoz, hogy megszerezhessük őt csapatunkba, négy SBC-t kell teljesítenünk, és már most nagyjából az a visszajelzés a közösségtől, hogy tulajdonképpen nincs túlárazva a futballista, persze ez szubjektív, hiszen 1 millió coin körül válthatjuk ki.

Raheem Sterling

A Manchester City támadója - 46 fellépésőből 23 találato szerzett -, Raheem Sterling szintén kapott egy lapot a FIFA 19-ben. A játékban az eddigi legjobb, 92-es értékkel rendelkező kártyája után ez a 96 nem semmi ráadás, de jó néhány további pontban is erősödött:

Az angol csatárt öt SBC után kaparinthatjuk meg.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!