Vigyázat, robbanékony humanoidok: Overload Murloc Shaman bemutató

Vigyázat, robbanékony humanoidok: Overload Murloc Shaman bemutató

Top Legendig másztak a Murlocok, de kellett egy kis Overload segítség a békaembereknek!

Hiába a fellángolások az elmúlt hetekben, a Murloc Shaman nemhogy a Tier 1-be nem képes odaérni, még a Tier 2-s helyezést is csak ideig-óráig képes megtartani. Egy szórakoztató, de összességében erős közepes decket lehet összerakni Thrall békaembereiből, de a mostani bemutatóban nem a klasszikus Murloc vonalon mozgunk. Hint24 egy Overloados változatot rakott össze és egészen a top Legendig mászott vele!

Hint24's Legend #35 Overload Murloc Shaman

Kód: AAECAaoIAA/28AL5A9sDxpkDtZgDnP8C2Qf2igP0mQOMlAPuAacIjIUDj/sCkwkA

A Standard Murloc változatokban minden a békaemberek körül forog, azonban ez a taktika hosszútávon nem működik. Nem nagyon van visszaút a Warriorok folyamatos boardclearjei után, sőt a Tempo Rogue, a Zoo Warlock és a Token Druid is örül, ha a Murlocok seregeivel találkozik. A fenti típus azonban borsot tör a legnépszerűbb paklik orra alá, mert elhagyta a haszontalan, töltelék Murlocokat és beemelte a helyükre a legjobb Overload kártyákat. A Thunderhead broken a mostani metában, mivel negyedik körben már a Zappel együtt kijátszható és azonnal képes takarítani a boardot, de később is őrületesen jól kombózható a Volcanic Bursttel, vagy a Lightning Bolttal.

A Spirit of the Frog sajnos nem tökéletes olyan szempontból, hogy a Zap -> Lightning Bolt -> Soul of the Murloc -> Feral Spirit után nincs négy manás varázslat, ezért a Bloodlustot csak a "szokásos" módon lehet felhúzni a deckből, ami néhány kritikus pillanatban azért hiányozni fog. Ehhez hozzá kell szokni egy Murloc Shamannál, bár egy Frogot lehet cutolni és a helyére mehet egy Storm Chaser, ami fixen a Bloodlustot adja a kezünkbe.

Viszonylag olcsón össze lehet rakni a decket, ezért bátran ajánlható bárkinek, aki szeretné megnyomni a hónap végét, mivel a meccsek átlagos hossza 6-7 perc körül mozog ezzel a paklival. Nem egyszerű megtalálni a rengeteg opció közül minden körben a tökéletes playt, de pont ezért éri meg az Aggro listákkal is gyakorolni. Hiába mondják sokan, hogy milyen egyszerűek ezek a típusok, ez a valóságban nagyon nem így van.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!