WCG 2019: exigo ott lesz az athéni döntőben, PenhaDaninak egy meccsen múlt a kijutás

WCG 2019: exigo ott lesz az athéni döntőben, PenhaDaninak egy meccsen múlt a kijutás

Az MNEB két döntősének szombaton még volt egy jelenése. Exigo végül bejutott a top 8-ba, ezzel ott lesz az európai döntőben!

Exigo és PenhaDani duplázott a hétvégén, ugyanis a vasárnapi MNEB döntő előtt még szombaton meg kellett mérkőzniük Európa legjobbjaival a WCG 2019 régiós selejtezőjén. Mindkét kártyás nagyszerű lineupot rakott össze, kiválóan játszottak, de végül csak exigo jutott be a top 8-ba, PenhaDani egy meccsel a biztos bejutást érő pozíciótól beleszaladt TechnoGoose-ba, aki megállított az MNEB ezüstérmesét.

PenhaDani paklijai

exigo paklijai

PenhaDani egy Midrange Mech Huntert választott, bár erősen gondolkodott ő is a Rogue-on még a verseny előtti napokban. Tulajdonképpen, vagy Rogue-ot hoztál, vagy Rogue-ra készültél, de TechnoGoose egyedüliként a mezőnyben Priest lineuppal vágott bele a meccsekbe és PenhaDani lineupjának esélye sem volt a svéd profi deckjei ellen. Exigo egy sokkal népszerűbb listával vágott bele a küzdelmekbe és a Tempo Rogue tette is a dolgát. Nomival, Togwaggle-lel, vagy anélkül is hasított a deckek, amiket direkt Rogue ellen techelt az MNEB bronzérmese. A Specialist formátumról mindenkinek megvan a véleménye, de többnyire ezek negatívak a kompetitív mezőnyben. A Blizzard óriásit változtatott az e-sportrendszerén és úgy tűnik, hogy ezek a reformok nem találtak pozitív visszhangra, legyen azok a több szinten zajló versenyek, vagy az egy hősből álló lineupok.

Exigo a top 8-as helyezésével kvalifikálta magát a WCG athéni, regionális döntőjébe, ahonnan a top 2 léphet tovább a következő körbe, ami már maga a WCG nagydöntője. Óriási eredmény ez exigotól, aki olyan neveket előzött meg, mint Elfandor, wiRer, vagy Maverick!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!