Magyar siker a szombati 2v2 versenyen!

Magyar siker a szombati 2v2 versenyen!

Kajzoo és Tankelit bravúros duót alkotva egészen a döntőig meneteltek a szombati 2v2 versenyen.

A World of Tanks weboldalán folyamatosan futnak napi versenyek, amikre bárki jelentkezhet. A szombati 2v2 versenyen Kajzoo és Tankelit01 is elindultak, és egészen a döntőig meneteltek, de a végeredményt nem árulnánk el előre, hiszen mindkét játékos szemszögéből végigizgulhatjátok a mérkőzést.

Kajzoo szemszöge

Tankelit01 szemszöge

Problémák a Wargaming versenyeivel

A legtöbb összecsapás BO1-ben zajlik, ami már önmagában is RNG fiestává változtatja a legtöbb összecsapást, -és sajnos minél kevesebb tank játszik egyszerre, ez az állítás annál inkább igaz. A másik probléma, hogy Encounter módban zajlanak a csaták, így sokszor döntetlennel zárulnak az azonos szinten játszó csapatok meccsei. Ez a Wargamingnek természetesen jó, mert kevés kevesebb aranyat kell kiosztani, míg a játékosoknak egyértelműen negatív lecsengésű.

Kajzoo és Tankelit végül a második helyen végeztek, és ezzel fejenként 800 aranyat szereztek. Gratulálunk a magyar csapatnak, és egyúttal arra biztatnánk mindenkit, hogy adjatok egy esélyt a Wargaming versenyeinek!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.