Itt a VK 75.01 (K), mert prémium német nehéz tankból sosem elég!

Itt a VK 75.01 (K), mert prémium német nehéz tankból sosem elég!

Az eddig bemutatottakat még ki sem adták, de máris itt egy tier VIII-as német prémium nehéz tank.

Egy új hátsó tornyos prémium tier VIII-as német nehéz tank jelent meg a szuperteszten, ami első ránézésre a VK 45.02 ausf. B tier VIII-ba butított verziója. A pontos paraméterek ugyan nem ismertek, de a 180 milliméter vastag döntött frontpáncél, illetve a 250 milliméter vastag jól ívelt torony minden bizonnyal jó védelmet biztosít majd a számára, ellenfeleit pedig 490-es alfával fogja büntetni. Ez az alfa sebzés minden bizonnyal igen előkelő helyre juttatja majd a német páncélost a tier VIII-as nehezek erőrangsorában.

Egyelőre csak a szuperteszten elérhető

Nincs információnk arról, hogy mikor adják ki, de vélhetően a Wargaming vezérigazgatója által elhintett német páncélos buff idejében. A feltüntetett paramétereken kívül az is bizonyos, hogy a tankot öt fős legénység kezeli. Egy parancsnok, egy lövész, egy vezető, egy rádiós és egy töltő.

További képekért kattints a fenti fotóra, hogy galériánk megnyitásával több szemszögből is szemügyre vehesd az egységet. Első ránézésre ígéretesnek tűnik?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.