A Grim Ravensnél a nap nagy részét mindenki a játékba fekteti - Interjú az alapszakasz győztesével

A Grim Ravensnél a nap nagy részét mindenki a játékba fekteti - Interjú az alapszakasz győztesével

Magabiztos teljesítménnyel zárta az első helyen az MNEB PUBG alapszakaszát a Grim Ravens, akik a szezont még THR-ként kezdték meg. Az egész alapszakasz során látszott rajtuk, hogy átgondolt, tudatos játékot folytatnak, így az interjú egyik témája adott is volt!

Múlthét hétfőn véget ért az MNEB PUBG első szezonjának alapszakasza, ahol a dobogó legfelső fokára a Grim Ravens állhatott fel. Na, persze ez még semmit sem jelent, hiszen lesz nekünk még egy döntőnk, ahol minden egyes pont duplázásra kerül, tehát most ugyan vezet 400 ponttal a Grim Ravens, de bőven lesz még esélye arra a többi csapatnak, hogy beelőzze őket.

Az első hely alkalmán megkerestük a csapatot, hogy feltegyünk nekik néhány kérdést a szervezetváltásukhoz és a gyakorlásaikhoz köthetően, alább Tethrys válaszait olvashatjátok.

Az alapszakaszt THR-ként kezdtétek, de Grim Ravensként fejeztétek be, tehát egy teljesen másik szervezet égisze alatt folytattátok az utatokat, így pedig ti lettetek az ország első fizetett PUBG csapata. Mennyiben járult ez hozzá az alapszakaszban elért első helyezésetekhez?

Azt kell hogy mondjam, hogy elég jelentősen hozzájárult. A támogatásokkal, és ahogy az egész szervezet viszonyult hozzánk, továbbá az, hogy egy nagy lehetőséget kaptunk arra, hogy be tudjuk bizonyítani hogy meg is érdemeljük, hogy fizetett játékosok legyünk, egy nagy mentális és motivációs löketet adott, ami szerencsére a teljesítményben is megmutatkozott.

Abszolút konzisztens teljesítményt nyújtottak a hetek során, a legtöbb mérkőzésen ott voltatok a végjátékban, és bizony sokszor tiétek lett a csirkevacsi is. Mennyit gyakoroltok egy héten, hogy folyamatosan helyt tudjatok állni?

Az alapszakasz meccsei között próbáltunk a lehető legtöbb időt fordítani a gyakorlása, ami persze így a közelgő LAN előtt sincs másképp.

A nap nagy részét mindenki a játékba fekteti, vagy együtt FaceIT-en, esti scrimeinken, esetleg kisebb kupákon, vagy pedig önállóan, vagy más játékosokkal, egyéb szem-kéz koordinációt fejlesztő játékokkal, de mindenki a maga módján edz annak érdekében, hogy minél jobb legyen a csapat összhang, és persze az egyéni skill is.

Csináltok még a PUBG mellett mást is, vagy teljes egészében, főállásként tudtok erre koncentrálni?

A csapatból hárman még a tanulmányaikat végzik, egyikünk a PUBG mellett főállásban dolgozik, de szerencsére bőven elegendő időt tud fordítani a játékra, én (Tethrys) pedig jelenleg teljesen a játékra koncentrálok.

Abszolút jó esélyetek van az első szezon megnyerésére, hogyan fogtok ünnepelni ha ez tényleg megtörténik?

Köszönjük! Amennyiben tudjuk hozni a konzisztens játékot, amit a liga alatt mutattunk, mi is úgy véljük hogy maximum talán két csapat lehet ránk veszélyes, de bízunk benne hogy precízen és magabiztosan fogunk szerepelni a LAN-on, és behúzzuk az első helyet.

Hogyan ünneplünk? Majd kiderül. Reméljük lesz rá lehetőség, hogy meg tudjuk ünnepelni az esetleges győzelmünket, esetleg sok más játékossal közösen.

Mik a további céljaitok a csapattal? Hol látjátok magatok a kompetitív PUBG, vagy úgy összességében az e-sport világában mondjuk 2-3 év múlva?

Az MNEB első szezonjának vége után szeretnénk természetesen a következő fordulóban is a legjobban teljesíteni, továbbá természetesen egyre jobb és jobb eredményeket elérni annyi külföldi vagy hazai rendezvényen, amennyire csak lehetőség van, minél többet fejlődni és fokozatosan feljebb jutni. Amennyiben a kompetitív PUBG 2-3 év múlva is létezni fog, és sikerül minden csapaton belüli problémát megfelelően kezelnünk, remélem, hogy a jövőben is egy nagyon erős csapatot fogunk alkotni, akik konzisztens és erős játékot mutatva tudják elérni az összes célt, amit kitűztek maguk elé.

Végezetül pedig egy olvasói kérdés: ha többeteknek is ugyanaz a kedvenc fegyvere, mi alapján döntitek el, hogy kié lesz, ha csak egyet találtok belőle?

Igazából, egy jó játékosnak a lehető legtöbb fegyvert kell tudnia hatékonyan használni, hisz nem minden körben rendelkezel az úgymond “kedvenc” fegyvereddel, de mivel nálunk mindenki képes megfelelően használni minden alternatívát (mini, slr, sniperek), ezért nem igazán jelent gondot hogy egy adott meccsen ezek közül ki melyiket találj.

Ha pedig esetleg valaki úgy érzi, hogy Ő nem magabiztos azzal a fegyverrel, ami jelenleg a kezében van, akkor természetesen cserélünk.

Szerencsére az AR-ek összes változata elég gyakori a jelenlegi kompetitív beállításokban, szóval azok nem képezik vita tárgyát.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!