"Az ENCE a világ legtúlértékeltebb csapata"- Thorin

Thorin ismét nagyot szólt, de vajon minek?

A Majorön hatalmas meglepetést okozó finn ENCE továbbra is remek formát mutatott, hisz az elmúlt versenyeken is olyan csapatokat vertek meg, mint az MiBR, a FaZe vagy éppen a NiP, míg a Liquiddel kiharcoltak egy döntetlent, az Astralistól pedig csak egyetlen körrel kaptak ki. A finn srácok jelenleg a StarSeries negyeddöntőjében vannak és hamarosan megküzdenek a Na'Vi-val, utána pedig a Renegades-szel, ha sikerül a győzelem. Alluék tehát nagyon élik a momentumukat és tényleg megérdemlik a harmadik helyet a világranglistán. Vagyis csak szerintem, hiszen egy igen ellentmondásos elemző, név szerint Thorin ma azt tweetelte ki, hogy az ENCE a világ legtúlértékeltebb csapata.

Ezt pedig meg is magyarázta azzal, hogy egy szinten vannak a Renegades-szel (akik egyébként igen jó formában vannak, épp ma verték bucira a NiP fejét) és amint a nagy csapatok összekapják magukat lefognak esni a ranglétráról. Nem tudni, hogy milyen szert fogyasztott Thorin, de az ENCE-t semmilyen körülmények között nem mondhatjuk túlértékeltnek, hisz a mai napig is rengeteg rajongóban van meg a kétség, hogy vajon tényleg olyan jók-e, mint azt a ranglistán elért eredményük mutatja. Pedig idén a Major döntő mellett már egy harmadik hely is az övéké lett a Blast Pro Sao Paulon, ahol csak a világ két legjobbja az Astralis és a Liquid tudta megelőzni őket.

Holnap reggel 6-kor megmutathatja Allu és csapata, hogy mégis mennyire jók, hisz megküzdenek s1mple-ékkel, ha pedig őket is kiejtik a versenyről akkor semmi kétségünk nem lehet afelől, hogy az ENCE megérdemli a harmadik helyet a HLTV ranglistáján.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!