Egy éve nem játszott, két hét alatt Challenger lett, ki az?

League of Legends - Ez a srác tényleg született tehetség.

Kezdhetnek aggódni a LEC lövészei, ugyanis egy év kihagyás után visszatér Európa legendásan jó és nagyszájú ADC-je, a görög Forg1ven. A korábbi vb top4 játékos az elmúlt időszakot kötelező sorkatonasággal töltötte országában, és bár azt egyelőre nem tudni, mennyi fegyelmet tanult, az biztos, hogy "humora" és játéka cseppet sem kopott el: mindezt bizonyítja, hogy mindössze két héttel azután, hogy újra elkezdett játszani, máris elérte a Challengert.

Tette mindezt közel 60%-os győzelmi aránnyal, 93 győzelemmel és 64 vereséggel új accountján, főleg a Lucian, Caitlyn, Vayne trióval, mindegyikkel bőven 60%-os győzelmi arány fölött áll jelenleg is. Két accounttal duózik rendszeresen, ebből az egyik (de lehet, hogy mindkettő) a Misfits jelenlegi edzője, Jesiz, aki Forg1ven visszatérése után kijelentette, visszatérne az aktív játékhoz görög lövészével, ha egy csapat csomagban elvinné őket:

A Forg1ven - Jesiz duót utoljára 2018 áprilisában láthatta a közönség, amikor az EU Mastersre összeálló Origen (Expect, InSec, Froggen, Forg1ven, Jesiz, igazi sztárparádé) egyetlen elveszített mérkőzéssel, de bedarálta a teljes európai másodosztályt, a döntőben 3-0-ra verve a meglepetés Illuminar Gaminget. 

06

Még a hivatalos LoL Esports Twitter oldal is felült a hype vonatra és beleállt a trollkodásba egy zseniális összeállítással:

Az már persze más kérdés, hogy hol lenne neki hely a mostani, amúgy sem gyenge mezőnyben. A G2 - Fnatic - Splyce - Misfits - Schalke04 biztos, hogy ki van zárva, Perkz, Rekkles, Kobbe, Hans Sama és Upset mind-mind szuper tehetségesek. Azonban ott van a jelenlegi mezőny második helyezettje, az Origen, ahol Patrik még nem szerzett magának nevet, oldalán viszont egy szintén hatalmas tehetség, Mithy áll. Az Origen és Forg1ven kapcsolata régre nyúlik vissza, és bár tulajdonosváltás volt közben a csapatnál, egy jelenlegi LEC ezüstérmes csapat biztosan imponálna. Talán az SK Gaming jöhet még szóba, de Crownshot azért nem volt olyan rossz a szezon során. 

Ti mit gondoltok? Mondjátok el a véleményeteket idelent kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép innen

Kövess Minket!