Már kiváltható a Twitch Prime Delta csomag!

Többek között egyedi festés, ötszöröző küldetések és kipróbálható prémium tankok is járnak a májusi Prime csomaghoz.

A World of Tanks és a Twitch Prime közös együttműködése jövő év februárjában zárul, addig is a Prime előfizetők minden hónapban szert tehetnek egy csekély ajándékra. A májusi csomag a Delta névre hallgat, és április 30-a és május 29-e között váltható ki. Lássuk mit ad!

A Delta csomag tartalma

Elite Amethyst álcastílus.
Egyedi felirat.
Beyond the Call Service medál.
14 napos próbaidőszak, és 15% kedvezmény a tank árából.
14 napos próbaidőszak, és 40% kedvezmény a tank árából.
5 darab nagy javítócsomag
5 darab nagy elsősegély csomag
5 darab automata tűzoltókészülék
10 darab ötszöröző küldetés, amik a nap első győzelmi bónuszának felhasználása után lépnek működésbe.
1 nap World of Tanks prémium fiók.

A jutalmak kiváltásának menete

A Twitch oldalán a jobb felső sarokban kattints a Prime zsákmány menüpontra, és válaszd a World of Tanks jutalmat. Ha még nincs Prime előfizetésed, akkor kezdd meg a 30 napos próbaidőszakot. Regisztrálj az Amazonra, kösd össze a Twitch és World of Tanks fiókodat, majd a folyamat végeztével kattints a zsákmány megszerzése opcióra.

Fontos, hogy mivel mi Prime Video ország vagyunk, ezért az előfizetésedet is a Prime Video oldalán tudod kezelni. A jobb felső sarokban kattints a kis ikonra, a legördülő listából pedig az Account & Settings lehetőséget válaszd.

Mi az a Twitch Prime?

A Twitch Prime tagok kiválaszthatnak egy ingyenes PC játékot minden hónapban, ingyenes játékbeli jutalmakat kapnak a világ legnagyobb számítógépes játékaihoz, ingyen előfizethetnek kedvenc streamerük csatornájára, valamint exkluzív chat színeket és hangulatjeleket használhatnak.

A lemondáshoz pedig kattints az End Membershipre. Az ingyenes próbaidőszak után az első fél évben havi 2,99 euróval terhelik számládat, onnantól pedig 5,99 euróra lesz a Prime tagság díja.

Kiváltottad már a Delta csomagot? Mit gondolsz a májusi ajánlatról?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.