Kézbe veszi a dolgokat: top Legend Hand Rogue 64 %-os winrate-tel

Kézbe veszi a dolgokat: top Legend Hand Rogue 64 %-os winrate-tel

Újabb Rugó decket mutatunk nektek, amivel J_Alexander egészen top 50-ig mászott. Ez a Hand Rogue!

Hónap végén J_Alexander elővette a Hand Rogue-ot és megtolta a Standard laddert. Egészen a top 50-ig mászott vele és nem úgy tűnik, hogy csak Legenden belül állja meg a helyét. Mutatjuk a legnépszerűbb Class, nem túl gyakori változatát, itt a Hand Rogue!

J_Alexander's Legend 50 Hand Rogue

Kód: AAECAaIHCLICrwSkB/MMoIADr5EDkpcDvZkDC7QB7QLNA4gH4QeGCcf4ArSRA4+XA5CXA/6aAwA=

A Rogue kétség kívül a legnagyobb nyertese a Year of the Dragonnak, mivel az Odd Rogue gyengítése miatt kiüresedő űrt nem sikerült betölteni április 9-e előtt egy változatnak sem. A Shadowblade-es Rogue próbálkozott ugyan valamit alkotni, de a mostani Tempo Rogue népszerűségét és erejét nem tudta megközelíteni. Ez nem jelenti azonban azt, hogy csak a gyors és pörgős Raiding Party-ra és Waggle Pickre épülő verzió képes jó teljesítményre. J_Alexander megmutatta, hogy a lassabb és megfontoltabb taktika is lehet sikeres, elég csak kipattintani az asztalra a negyedik körös Mountain Gianteket, ami garantáltan fejtörést okozhat minden ellenfélnek.

A két Gianten kívül még egy meglepetés bekerült a deckbe, az új Legendary, Barista Lynchen. Ez a kártya önmagában nem sok vizet zavar, azonban nagyszerűen kombózható a Battlecry képességgel rendelkező lapokkal, amiből nincs hiány. Egy plusz Blink Fox, vagy Hench-Clan Burglar, már értéket jelent és akkor még a Heistbaron Togwaggle-ről, vagy a Leeroy Jenkins-ről nem is beszéltünk. Nagyon hosszú ideig képes kitartani a Hand Rogue, ezért is lehet kifejezetten jó választás, ha túl sok Warriorba szaladunk bele a ladderen.

Nem csak a Barista Lynchen képes plusz erőforrásokat jelenteni, hanem a Togwaggle's Scheme is, aminek köszönhetően egy meccsen, akár féltucat Leeroy-t is ráküldhetünk az ellenfél arcára, vagy jelentősen megnövelhetjük a Togwaggle-ből szerzett kincsek számát. Ezek azok a plusz faktorok, amik miatt talán jobb és izgalmasabb ezzel a változattal játszani, mivel több opció közül válogathatunk a győzelem megszerzésének érdekében. A jól felépített taktika és stratégia akár 64 százalékos győzelmi arányt is jelenthet, igaz ehhez J_Alexandernek kell lenni.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!