Az abszolút profik, avagy a legtöbb kiválóságjellel rendelkező játékosok a világon

Az abszolút profik, avagy a legtöbb kiválóságjellel rendelkező játékosok a világon

Skill4ltu magasan az első helyen trónol, de magyar játékosok is vannak a legtöbb kiválóságjellel rendelkező játékosok között.

A kiválóságjelek először a 9.1-es frissítésben jelentek meg még 2014-ben, és bár eleinte meglehetősen kevés figyelmet kaptak, de azóta a játék egyik legmeghatározóbb elemévé váltak. Napjainkban már nem az kérdés, hogy mennyi a WN8-ad, hanem hogy mennyi kiválóságjellel rendelkezel.

Mi is az a kiválóságjel?

A kiválóságjel a direkt és az assist sebzésed átlagából áll össze. Utóbbinál szóba jöhet láncolásból és felderítésből származó sebzés is, de egy adott csatában mindig az a rész számítódik az aktuális értékhez, amelyikből több van. A példa kedvéért, ha van 2000 assistod, és ebből 1001 felderítésből, 999 pedig láncolásból származik, akkor a csata végén a kiválóságjelbe az 1001 felderítésből származó sebzés lesz beleszámolva.

A két érték átlagának, azaz a kombinált sebzésednek az elmúlt 14 napban nagyobbnak kell lennie, mint a játékosok 65%-ának, 85%-ának és 95%-ának ahhoz, hogy első, második vagy pedig harmadik kiválóságjelet szerezz. Ha egy kiválóságjelet megszereztél, akkor az örökre a tankodon marad.

A top 100 kiválóságjellel rendelkező játékos szerverenként

Ha nagyobb felbontású képen szeretnéd megtekinteni az összesített eredményeket, akkor az alábbi linken teheted meg. Az összesítésből kitűnik, hogy az európai szerveren látszólag sokkal nagyobb a kiválóságjelek presztízse, mint a többi szerveren, illetve az is, hogy skill4ltu magasan veri a mezőnyt. A szakadék közte, és bárki más között egyszerűen hatalmas.

Magyar játékosok is vannak a top 100-ban

A listából két magyar játékost szúrtunk ki. A 46. helyen GetR3kt_btw-t, és a 40. helyen Dodge94HUN-t, de persze nincs kizárva, hogy rajtuk kívül vannak még magyar játékosok, -sőt az se elképzelhetetlen, hogy kiderüljön, hogy az amerikai szerveren is vannak top játékosok.

A top helyekre olyan jól ismert Twitch streamerek fértek még fel, mint PaPaPawian, Orzanel, Yzne, Mailand és Dakillzor, illetve az európai szerver 74. helyén ott trónol a prémium lőszert szinte teljesen nélkülöző SirFoch is, ami ékes bizonyítéka annak, hogy kiválóságjelet prémium lőszer nélkül is lehet szerezni.

Szerinted a WN8 értékelés vagy a kiválóságjelek száma határozza meg jobban egy játékos tudását? Mit szólsz a magyar játékosok teljesítményéhez?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.