Három deck, ami kiütötte a Legendet május első napjaiban

Elég volt pár óra ezeknek a deckeknek a Legend Rank eléréséhez, persze a pakli önmagában még nem elég.

A netdeckelést sokan az ördögtől való dolognak tartják, de ezeket a kijelentéseket ne vegyétek készpénznek. Paklikat másolni teljesen elfogadott dolog, amióta létezik a Hearthstone. Önmagában egy erős deck sokat segít, de tökéleteshez közeli játék kell ahhoz és egy kis szerencse sem árt, hogy a maximumot kihozzátok belőlük. Mutatunk három olyan decket, ami már bizonyítottan kiütötte a Legendet május első napjaiban!

Garchomps' Legend #51 Tempo Summon Mage

Kód: AAECAf0ECMUE3gW4CJ7wAsLzAu72AqCAA5aaAwurBOYEigfhB7wIyIcD24kDg5YDn5sD4psD/50DAA==

A világbajnokságon és a ladderen is népszerűbb volt a Khadgar Dragon Summon Mage, de ez nem jelenti azt, hogy csak a lassú, greedy pakliban van potenciál. A sokkal gyorsabb és pörgősebb Tempo Summon Mage-ben ugyanúgy szerepel Khadgar és a Conjurer's Calling, sőt még a két Mountain Giant is befért a deckben, azonban az első körökben nem kell teljesen feladni az asztalt. Ideális esetben szinte azonnal pakolhatjátok a Mana Cyclone-t a boardra és még a kezeteket is újratölthetitek random Mage varázslatokkal. A win condition is átalakult a Khadgar Dragon Summon Mage-hez képest, mivel Archmage Antonidas és az egy manás spellek seregei rengeteg Fireballt generálnak a késői szakaszban. Aggro ellen kicsit szenvedős a játék, de pont ezért lehet bízni az MCT és Zilliax topdeckekben.

seeBanane's Legend #5 Control Shaman

Kód: AAECAaoIDvkD9QTeBf8F+Qyn7gLv9wLi+ALq+gKggAOLhQPAmAO5mQOGnQMI/gWKB40IioADrZEDipQDxZkDxpkDAA==

A Control Shaman erős, de érdemi győzelmi opcióval nem rendelkező pakliként szerepel a metában. A végtelen túlélés lehet néha csak arra elég, hogy egy döntetlent harcoljatok ki, mivel az Elysiana + Shudderwock kombó elhúzhatja a 45. körig is akár a meccseket egy Control Warrior ellen. A Bog Slosher és a Safeguard nem szokványos kártyák a legnépszerűbb változatokban, de egy plusz Taunt mindig elfér, ahogy a bounce effektből is lehet profitálni, elég csak a Shudderwock képességére gondolni.

Netherice's Legend #40 Mech Zoo Warlock

Kód: AAECAf0GBK8EzgeggAOPggMNMIoG2QfCCKX1Apn3ApH7Apj7Avb9Atf+AomAA8yBA4idAwA=

A Zoo Warlock a meta talán legerősebb paklija, ha a Legenden belüli meccseket kivesszük a képletből. Netherice még ezen is csavart egyet, amikor feltöltötte Mechekkel a paklit. Ezzel a változtatással még gyorsabb lett a deck, azonban Rafaam nélkül a late game-ben nem sok keresni valója van Gul'dannak, hiába a nagyon hasznos és minden körben elsüthető Hero Power. Összességében 64 százalékos győzelmi arányt produkált a Mech Zoo, közel 100 meccs alatt. A Control Shaman és a Hunterek okozhatnak fejtörést, de a Warriorok és Rogue-ok retteghetnek a gépek lázadásától.

Ti milyen deckkel vágtatok bele az új szezonba?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!