Démonok között: Portal Shamannal a meta deckek ellen

Démonok között: Portal Shamannal a meta deckek ellen

Az ördög játszóterén boldogan hintáznak az felhoundok. Portal Shaman deck bemutató!

Hónap eleje van, ami azt jelenti, hogy szabadon lehet garázdálkodni a Hearthstone-on belül az egyedi deckekkel. Sgetn fogta magát és elővette azokat a Neutral Demonokat, amiket a Rise of Shadows kereteiben megkaptunk három héttel ezelőtt. Miután elolvasta, hogy mik is szerepelnek az új kártyákon, gyorsan be is építette mindegyiket a Control Shaman módosított verziójába. Mutatjuk a Portal Shamant, a legújabb off-meta paklit!

Sgetn's Portal Shaman

Kód: AAECAaoICLIGkwmn7gLv9wKh+AKggAO5mQPFmQMLigH1BP4Figfq+gL1gAOtkQOKlAPGmQOGmgPjmwMA

A különleges deck alapjául a legnépszerűbb és legerősebb Shaman variáns szolgál. A Control változatból mindenki számára ismerősek lehetnek az olyan lapok, mint a Hagatha's Scheme, a Walking Fountain, vagy a Shudderwock. A Portal Overfiend és a Portal Keeper miatt azonban változtatásokat kellett eszközölni több fronton is. Az olcsóbb lapok közé bekerült a két Doomsayer, mivel egyszerűen nincs más megoldás a Portal Shaman kezében arra, hogy túlélje az első köröket. Az Augmented Elekk érthető választás a két Portal kártya mellé, bár néha kicsit "overkillnek" érződik kettővel játszani a decket. Az egyiket nyugodtan lehet cserélni második Far Sightra, vagy akár Elysianára is.

A két Portal a kulcsa a decknek, de önmagában egyik lap sem ér sokat. Az Overfiend értékei még egész vállalhatóak, de a Keeper egy borzalmas négy drop. Elekkel kombózható mindkettő, ami plusz 3 Portált jelent, így egy meccsben akár tucatnyi 2/2-es Rushos Felhoundot idézhetünk, amikkel megkeseríthetjük az ellenfelek sorsát. A probléma ott kezdődik, hogy hiába mutat jól a rengeteg Felhound, amit kombózhatunk a Bloodlusttal, vagy a Storm Bringerrel, egyszerűen nem áll össze, hogy pontosan mivel akar nyerni a deck. A Control Warrior ellen Elysiana nélkül nem sok esély van, a Tempo / Aggro változatok megeszik reggelire a Portal Shamant.

Hiába szenved több fronton is a deck, többen jelezték, hogy egész jó sorozatokat tudtak előadni ezzel a változattal, azonban érdemes fejben tartani, hogy Rank 5 alatt nem érdemes erőltetni az ilyen "off-meta fun" paklikat.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!