A EU régió egyik legőrültebb LEC dzsungelese megint kereshet új csapatot

A EU régió egyik legőrültebb LEC dzsungelese megint kereshet új csapatot

League of Legends - Hiába a néhol kiemelkedő teljesítménye, a hullámzása sajnos ezúttal sem fizetődött ki.

Már meg sem lepődünk, hogy minden szakasz után beindulnak a mozgolódások a profi csapatoknál. Nincs ez máshogy most sem. Amíg zajlik az MSI a régiók legjobbjai számára, addig a többiek építkeznek, cserélnek és próbálnak valahogyan jobb pozícióba kerülni egy esetlegesen erősebb felállással. 

Nem igazán sikerült jó kezdéssel előrukkolnia a Rogue csapatának, igaz, előzetesen sem voltak túl nagy elvárások velük szemben, már csak a felállás látva sem. A több ízben lengyel gárda már szezon közben is próbált javítani a csapat összetételén és Wadid helyére VandeR érkezett. A legnagyobb veterán azonban a dzsungelben mozgott, vagyis Kikis. Tavaly még a Team Vitality-t erősítette és bár a csoportkörből nem jutottak ki a VB-n, nagyon odatették magukat és még a legnagyobb csapatokat is képesek voltak meglepni. 

Kikisre azonban mindig is jellemző volt egy fajta robbanékony játékstílus, őrült hősválasztásokkal, ami néha kifizetődött, de nem mindig. A Vitality pedig valószínűleg nagyobb stabilitásra vágyott, amikor leváltotta a lengyel dzsungelest. A mostani csapata, a Rogue már nem volt ennyire tele nagy tehetségekkel, pedig a játékosok már mind megjárták a LEC-et, de valami mégsem stimmelt. Miután 2-16-os állás mellett az utolsó helyen végeztek, várható volt, hogy nem tartják meg a mostani csapatot, Kikis pedig ezúttal is a rövidebbet húzta, igaz, közös megegyezés alapján távozott a csapattól. 

A csapat menedzsere, Tomislav "Flyy" Mihailov dícsérte Kikist, de hozzátette azt is, hogy kellett a változás.

"Szeretnénk megköszönni Kikis elszántságát és a kemény munkáját, amit a csapatba fektetett. Kívánjuk neki a lehető legjobbat és hogy megtalálja azt a lehetőséget, amit keres."

Sajnos nem nagyon van mit szépíteni, a Rogue semmilyen szinten nem működött jól együtt. Nem volt egy adott szakasza a játéknak, ahol igazán azt lehetett mondani, hogy itt tényleg erősek. A két győzelem is leginkább több szerencsés eseménynek köszönhető, vagy épp sikerült elkapni jobban a fonalat, de konzisztenciát egyáltalán nem mutatott a csapat.

Kikis távozása azonban egyáltalán nem biztos, hogy az utolsó lépés lesz az offseasonben. A többi játékos kapcsán is bőven van mit kivizsgálni és átértékelni, mert úgy igazán senki nem tudott kiemelkedni.

Te hol vársz még változásokat a LEC csapatoknál?

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!