A verseny kellős közepén kérte meg barátnője kezét egy profi PUBG játékos

A verseny kellős közepén kérte meg barátnője kezét egy profi PUBG játékos

Nem csak ő, de az egész produkció felkészült a dologra, egyedül a leendő jegyes nem tudott arról, hogy mi készülődik.

Az e-sport fejlődése során az elmúlt években rengeteg cringe pillanatot élhettek át a nézők. Legyen szó produkciós hibákról, borzasztó kézfogásokról vagy éppen hihetetlen DJ-kről, akik még az elmúlt hónapokban is borzolták a kedélyeket egy CS:GO torna alatt.

Ezt leszámítva azért mostanában inkább szívmelengető vagy éppen szomorú pillanatokat élhetünk át, ha egy csapat kiesik vagy éppen nyer, mivel a produkciós hibák és a gyermekbetegségek szépen eltűnnek a versenyekről. A sokk hatást innentől már csak akkor érheti el valaki, ha mondjuk megkéri a barátnője kezét a színpadon egy interjú után. A PEL Kick-off Cup-on most pont ezt történt, hiszen az "A" csoport lezárása után a színpad közepére felhívták Mert "ABeautflDeath" Ozturk-ot és fél-profi barátnőjét Zeynep "Rita" Sualp-ot, hogy meséljenek kicsit a versenyről. A beszélgetés végén Ozturk lerakta a mikrofont a földre, térdre ereszkedett és megkérte barátnője kezét.

Azt már egyből láthatjuk, hogy bizony itt minden meg volt előre tervezve, hiszen a hátsó LED falak is hirtelen rózsaszín szívecskékre váltottak, majd a hölgy igent mondott, felkerült a gyűrű és egy kis ölelkezés után hirtelen nem is tudták, hogy mit kezdjenek magukkal. A host végül átadott egy nagy luficsomót, gratulált nekik, Rita-n pedig látszódott, hogy fogalma sincs hirtelen hogyan kezelje a helyzetet. Később azért Twitterén is megosztotta a videót és egész biztosan örült ennek a romantikus gesztusnak, a produkciós csapatnak pedig kijár egy kis bónusz, hiszen igazi szárnysegédek voltak.

ABeautflDeath csapata egyébként épphogy a 8. helyen zárta az első napot, amit után a második már sokkal jobban sikerült és könnyen lehet, hogy a leánykérés extázisában, de felértek a negyedik helyre egy igen tömött 16-os csoportban.

Gratulálunk a két profi játékosnak és reméljük, hogy örök emlék marad számukra ez a verseny.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!