Napi fail - Ennél égőbb megnyitót még nem láttál CS:GO versenyen

Csak saját felelősségre nyissátok meg a videót.

Egyes szervezők megadják a módját ha egy verseny megnyitójáról van szó. Különösen a League of Legends versenyeken láthatunk egészen monumentális, a Super Bowl megnyitójára emlékeztető előadásokat. A CS:GO világában legutóbb az IEM Katowice Majorön volt hasonló, igaz ott is mindenki pasha bevonulására emlékszik, nem a megnyitón előadott dalra.

Valami hasonlóval próbálkoztak Belgiumban is, ahol pár perce indult el a Charleroi Esports verseny. Ahhoz képest, hogy első alkalommal rendezték meg, komoly összdíjazása és tisztes mezőnye van az eseménynek. A helyszíni belga nézők szurkolhatnak majd, a G2, a Vitality, a ScreaM-féle GamerLegion vagy éppen a Virtus.pro csapatának is. Valószínűleg sokan egy életre szóló élményként ültek be a nézők soraiba és ezt meg is kapták szinte azonnal, igaz nem úgy ahogy várták. Csöppet sem túlzok, hogy ettől égőbb és megalázóbb megnyitót talán még sohasem láttam.

A technikai bakiknak hála hamar kiderült, hogy az egyébként névtelen DJ előtt énekelni próbáló, szintén névtelen énekesnőnek aligha van saját hangja, teljesen el volt csúszva minden és egyébként is borzasztóan visszhangos volt az egész terem. De az előadás fénypontja még csak ezután következett. Szegény előadó persze hallotta, hogy valami nincs rendben, így próbálta leállítani az egészet, de a DJ mintha nem is figyelt volna rá. Többszöri kérésre sem reagált semmit, mintha egy másik világban lett volna a lemezlovas, amire az énekesnő egyszerűen annyival reagált, hogy lesétált a színpadról. Reméljük a verseny lezárultával azért nem csak erre, de az izgalmas meccsekre is emlékezhetünk majd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!