A Standard után is van élet: Íme az 5 legnépszerűbb Wild deck!

A Standard után is van élet: Íme az 5 legnépszerűbb Wild deck!

A formátum kiváló szórakozást nyújthat a Standard húsdarálójában megfáradt játékosok számára. 

A Hearthstone-ban a Wild népszerűségben messze elmarad a Standardtól és a Blizzard nem is fordít akkora figyelmet rá, mondván szeretnék meghagyni a formátum eszenciáját. Sajnos emiatt sokan idegenkednek a játékmódtól, plusz a rotációkkor rengetegen törik be a nyugdíjba menő lapjaikat, mondván fiatalok és szükségük van a varázsporra, holott néha jó kiszakadni picit a mindennapi ladder húsdarálójából és picit nosztalgiázni. Azok számára, akik néha átnéznek Wild-ba, most a HSReplay adatai alapján megmutatjuk azt az öt paklit, amik a legnépszerűbbek a formátumban. Vágjunk is bele!

Resurrect Priest

Kód: AAEBAa0GCvYC0wqoqwKFuAK3uwLCzgLo0ALWmQOTmwOZmwMK1wr6EbcX0cEC5cwC5swCtM4C8M8C4+kCl4cDAA==

A Resurrect mechanikára épülő Priest ugyan Standardban nem számít nagyon erősnek, a vad játékmódban azonban úgy tűnik, az archetípus működik. A lista további elemeihez képest egy igencsak drága pakliról van szó, melynek egyes változatai 13 ezer dusttól indulnak, cserébe azonban olyan lényekkel játszhatunk, mint a Lich King, Y'Shaarj, vagy Ragnaros. Érdekes módon mindez már elég volt a játékosoknak, ugyanis a fenti összeállítással több mint 12 ezer meccset játszottak már le és az átlag győzelmi arány majdnem 60%-os. 

Zoo Warlock

Kód: AAEBAf0GBK8Ezgf3zQLqiQMNMPUFzgbCCPoNmBC0rAL2rgLrwgLy0ALchgOInQO1nwMA

Hatékonysága és viszonylagos olcsósága miatt a Zoolock is igen népszerű Wildban. A Standard változathoz képest a pakliban helyet kapott a Darkshire Councilman, a Hobgoblin, továbbá a jó öreg Kobold Librarian, a Fire Fly, illetve a Power Overwhelming is. A stratégia kő egyszerű, elárasztani a pástot, megcélozni az arcot, a befejezést pedig Leeroyra bízni. A több mint 11 ezer lejátszott mérkőzéshez egyébként 64,4% győzelmi arány társul, szóval rendesen lehet hasítani a paklival. 

Mech Hunter

Kód: AAEBAR8CkBCggAMOjA+UD+APhRCOEOL1Apn3Arn4ApH7Apj7Avb9Atf+AomAA8yBAwA=

A Mech Hunter hódító útja a Wildot is elérte, a pakli azonban merőben más mint a Standard változat. Kimaradt például Leeroy Jenkins és a Boommaster Flark, cserében viszont több az olcsóbb Mech és az egész deck agresszívebben viselkedik. Összességében a változtatások kifizetődtek, mivel a pakli 10 ezer mérkőzés után 67,5% győzelmi aránnyal rendelkezik, egy átlagos meccs pedig csupán 4.9 percig tart. 

Kingsbane Pirate Rogue

Kód: AAEBAaIHBMgDkbwCu+8C5/oCDcsDzQPUBe4GiAeGCcQP+w+vEJsVub8C5dEC1YwDAA==

A felsorolás egyértelműen legérdekesebb darabja ez a Pirate szinergiával megáldott Kingsbane Rogue, amiben régi ismerősként visszaköszön Patches, a Buccaneer, továbbá a Ship's Canon is. A lista mögött több mint 10 ezer mérkőzés van, győzelmi aránya pedig közel 63%, így a nosztalgiázni vágyók számára tökéletes választás lehet. 

OTK Mage

Kód: AAEBAf0EBK4DuAjWEbnRAg2KAcABnALJA6sEywTmBO0E+Af3DdrFApbkArT8AgA=

Évről évre vannak olyan időszakok, amikor Antonidas és a csajok megvadulnak és az OTK Mage valamilyen formában feltűnik a Hearthstone-ban. Ez a verzió tulajdonképpen egy régi darab, rengeteg laphúzással, takarító és védekező spellel, továbbá az Emperorral felszerelve, hogy minél hamarabb össze tudjuk hozni a Fireballos kombinációt. A lista jelenleg ugyan 57% körül teljesít, mégis majdnem 10 ezer meccs van mögötte. 

Ti mivel szoktatok egyébként játszani a Wild formátumban? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!