Melyik videóst látnád szívesen a játékban legénységi skinként?

Melyik videóst látnád szívesen a játékban legénységi skinként?

Játsszunk el a gondolattal, hogy kedvenc streamered egyedi legénységi skint kapna a játékban.

Talán sokatok fejében a legénységi skinek bejelentésének első pillanatában átfutott a gondolat, hogy milyen jó is lenne, ha a híres World of Tanks videósok, streamerek egyedi legénységi skint kapnának. Cikkünkben ezen felvetés mentén indulnánk el, és ötletelnénk egy sort.

Nemzetekhez kötött skinek

Quickybaby

Ha valami ilyesmi létrejönne, akkor QuickyBaby szinte biztos, hogy helyet kapna a streamer legénységi skinek között, -természetesen a britek soraiban.

Yzne

Véleményünk szerint a svéd profi játékost bárki szívesen kinevezné újdonsült közepes tankja lövészévé. 

SwedishLadyC

A női legénységi skinek között SwedishLadyC is nyugodtan helyet kaphatna. Talán mégsem Yzne lenne a befutó?

Straik

A Na'Vi egykori játékosa a világ legjobbjai között van számon tartva, és meglehetősen nagyra duzzadt követőbázisa biztosan örülne, ha kiválasztható lenne a szovjet tankokhoz, mint legénységi skin.

NewMultiShow

Az egykori 1v1 bajnok a lengyel játékosok között még mindig hihetetlenül népszerű, ráadásul most már lengyel ág is adott, hogy a Wargaming meglépje a váratlant.

Kötöttség nélküli skinek

skill4ltu

Képzeljétek el, hogy ahogy skill4ltu jól ismert vigyorával, fején banánhéjjal néz vissza rád a garázsból. Mi lehetne ennél jobb?

SirFoch

Valami hasonlót képzeljetek el, mint skillnél, de a mosoly itt nem játszik, a banánhéjat pedig sótartó váltaná fel. Briliáns lehetne.

Sofilein

Sofileint nemcsak szépségéért, hanem a katonai történelem iránti szenvedélyéért is szeretjük. Ki gondolná úgy, hogy nem érdemelne saját legénységi skint?

Dakillzor

A sorból Dakillzor sem hiányozhat, aki rózsaszín kalapjában borzolná legénysége idegeit. Szerintünk bármelyik játékos szívesen kinevezné parancsnoknak.

Most már csak a Wargamingen múlik

A Wargaming az évek során megannyi ziccert hagyott már ki. Például a World of Tanks e-sport idejében talán meg sem fordult a fejükben, hogy a legjobb csapatok által megkreált álcastílusokkal népszerűsítsék a játékot, -vagy egyszerűen csak kiadják a csapatok logóit emblémaként.

A legénységi skinek megjelenésével egy új lehetőség nyílt meg előttük, és ha Buffon ilyen formában bekerülhetett a játékba, akkor igazán szép gesztus lenne, ha a játék legnagyobb alakjaival is megtennék ugyanezt. Bízunk benne, hogy a Wargaming ezúttal betalál a kapuba.

Ha rajtad múlna, akkor elérhetővé tennéd a streamerek ihlette legénységi skineket?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.