Hosszabb WL és Champions pont reset - elnézést kért az EA a szerverek miatt!

Hosszabb WL és Champions pont reset - elnézést kért az EA a szerverek miatt!

Az EA szerverei az elmúlt hétvégén világszerte nagyon csúnyán megadták magukat, a legtöbb FIFA játékos képtelen volt játszani, de most a kiadó igyekszik kompenzálni a közösséget.

Nem ez az első eset, hogy az Electronic Arts-nál nagyobb a gond a szerverek kapcsán, ráadásul most minden játékuk érintett volt és az Origin is teljesen lehalt egy időre. Százezrek nem tudtak játszani a FIFA19, Apex Legends, Madden 19, Star Wars Battlefront 2 és Battlefield V címekkel. Ennek hatására gőzerővel dolgoztak a hétvégén, hogy megoldják a problémát és helyreállítsák a kapcsolatokat. Ez úgy tűnik végre sikerült és a FIFA19 Twitterükön keresztül már jelezté, hogy minden a legnagyobb rendben és igyekeztek megnyugtatni a rajongókat. Az már csak hab a tortán, hogy hihetetlen mennyiségű negatív értékelést zúdítottak a kiadó nyakába, és azért valljuk be nem alaptalanul. Az elmúlt hónapokban sok gondról számoltak be a játékosok, ráadásul az EA üzletpolitikája sem nyeri el maradéktalanul a tetszésüket. Mindenesetre most talán sikerült egy olyan megoldást találniuk a problémák orvoslására, amely hosszabb távon működhet.

Először is elnézést kértek a közösségtől és állításuk szerint most már minden a legnagyobb rendben. A következő rész már arra utal, hogy a Weekend League 24 órával hosszabb lesz, tehát kedd reggelig tolhatja az, akinek sikerült bejutnia. Viszont ennél jobban nem tudják megtoldani ezt az időszakot, mivel ez megzavarná a jutalmazási rendszer működését. Ami még jó hír, hogy az összes FUT Champions játékos, aki regisztrált erre a hétvégére, a FUT Champions pontjait 2000-re resetelték.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!