A séf ajánlata: Miracle Druid Top 10 Legendből

Lassan nem lesz olyan hős, aki ne próbálkozna a Chef Nomival. Ezúttal a Miracle Druid maxolta ki a Legendary-ben rejlő értéket!

A Rise of Shadows megjelenése utáni első napokban a Rogue deckekben tűnt fel Chef Nomi, mivel a Myra's Unstable Element adta magát a kombóhoz. Később rájöttek a játékosok, hogy a Priest is képes megpörgetni a paklit és akár már a 7-8. körben elér oda, hogy kirakhassa a Chef Nomit és a hat darab 6/6-os Elementalt. Ez a változat még a világbajnoki döntőre is eljutott Killinallday-nek köszönhetően, de arra nem sokan fogadtak volna, hogy nem ez lesz az utolsó erős Nomi deck. Itt a Miracle Druid, ami a Priesthez hasonló koncepciót követi és egyelőre egész jól helytáll a Rogue-ok és Warriorok között!

Orcmalade's Legend #9 Miracle Druid

Kód: AAECAZICCPsB7QWQB/fzAvX8AsX9AtKZA8mcAwv+AdMDxAakB40I+wy/8gKP9gLGhgPoiQO5lAMA

A deck stílusa nem csak a Nomi Priesthez hasonlít, de sokat merített a megálmodója a Mecha'thun Druidból is. Tizenhárom kettő manás, vagy olcsóbb varázslat fér meg a deckben, amiket akár egy körben el lehet sütni, ha a Gadgetzan Auctioneer és Floop's Glorious Gloop közösen teszi a dolgát. Mivel a mostani metában csak varázslatokból nem lehet megélni, ezért bekerült még a deckbe további laphúzásra képes lények és még néhány sárkány is, amikkel a boardot lehet tartani az esetleges Tempo/Midrange ellenfelekkel szemben.

A Chef Nomi önmagában még nem nyeri meg a meccset, mivel általában egyszer biztosan meg tudja oldani a legtöbb Control ellenfél. Amíg a Rogue-ban a Shadowstep segít, hogy akár háromszor is megjelenjen Nomi a boardon, addig a Priestben a Seance-ért kell nyúlni, miután Nomi megérkezett az asztalra. A Druidnál a Flobbidinous Floop az, ami még egy Nomit biztosít Malfurion számára, ami általában már elég ahhoz, hogy befejezze a Miracle Druid a mérkőzéseket.

A Nomi deckek nem egyszerűek. Pontosan be kell osztani az erőforrásokat a meccs végéig, ami nem könnyű egy olyan metában, amiben a Tempo Rogue a legerősebb deck. Nem is az a célja a Miracle Druidnak, hogy pont Valeera ellen vegye fel a kesztyűt, hanem épp ellenkezőleg, a Valeera ellen techelt Warriorokat képes térdre kényszeríteni viszonylag jó százalékkal. A hónap első napjaiban nyugodtan pörgessétek meg a fenti változatot, ha nem válna be, akkor is még van időtök javítani a helyezéseteken.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!