Három furcsa deck, ami kiütötte a Standard Legendet

Három furcsa deck, ami kiütötte a Standard Legendet

A Tempo Rogue és Warriorokon kívül is van élet. Három különleges Standard decket mutatunk, ami már megjárta a Legendet májusban!

Miből áll most a Standard meta? Tempo Rogue, Bomb Warrior, Control Warrior, Khadgar Summon Mage, Bomb Hunter... Aki szeretné komolyan venni a laddert ezekből érdemes válogatnia. Vannak azonban olyan játékosok is, akik szakítanak a trendekkel és beválasztanak valami off-meta decket, hogy utána azzal üssék ki a Legendet. Három ilyen különlegesebb paklit mutatunk nektek, amik megjárták már a top Legendet a májusi szezon első napjaiban!

thyme's Legend #16 Control Secret Hunter

Kód: AAECAR8ExQj+DKeCA5uFAw21A8cDyQS7Ba4Glwj27AKY8ALJ+AKkiAPUiwPmlgP5lgMA

A Hunterek közül a Midrange Beast verziót dobta fel thyme néhány Secrettel és más controlosabb lappal. A Vicious Scalehide-ok, a The Beast Withinek és a két Marked Shot is abban segít, hogy minél tovább elhúzzuk a mérkőzéseket, amit végül Zul'jin segítségével megnyerhetünk. Ez a változat sokkal jobb a gyors, aggro deckek ellen, mint a sima Midrange, mivel a Dire Mole hiányában nincs valódi early game. Ebben segítenek a Secretek, amik gyorsan megállíthatják a board elszabadulását.

Odemian's Legend #1 Holy Wrath Paladin

Kód: AAECAZ8FBMUE7QX9+wK9hgMN+gGcArMD3APPBuUH9gen9wKE/AL8/ALZ/gLPhgPshgMA

Az OTK Paladin hatalmasat esett vissza hatékonyságban az Equality nerf után közvetlenül, erre jött még az Uther of the Ebon Blade elvesztése, ami végleg száműzte a metából az egykoron Tier 1 decket. A lovasokra épülő OTK már nem létezik csak Wildban, azonban a Shirvallah + Holy Wrath még mindig képes meglepetéseket okozni. Ami csábító lehet a játékosoknak, hogy a Rise of Shadows-ból egyetlen új lap sem (!) kell a fenti változatba, ezért aki már korábban összerakta a paklit, most újra előveheti. A Control ellenfelek ellen most is jól működik, az Aggro / Tempo verziók ellen a húzásban és a másik játékos hibáiban lehet bízni.

Saturo's Legend #20 Spirit Hunter

Kód: AAECAR8IkAeY8ALu9wKggAObhQPjiwP5lgOenQMLqAK1A8cD3gTrB9sJgQqghQPkiwPmlgO/mAMA

Újabb Hunter változat, ami eltér a megszokottól. Olyan lapok kerültek a reflektorfénybe, mint a Halazzi, the Lynx és a Spirit of the Lynx, amik együtt óriási kombóra képesek a játék középső szakaszában. A rengeteg kis Beast token mellé adja magát a Witch's Cauldron, amivel hatalmas értéket termelhetünk ki a halott lényeinkből. A Rise of Shadows új lényei közül két Hench-Clan Hag is bekerült a deckbe, amik szintén a tokenen elburjánzásában töltenek be nagy szerepet. A Token Druid rajongók meglelhetik az örömüket a pakliban, de másoknak is ajánlott legalább néhány meccs erejéig kipróbálni.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!