Hirdetés

Circon és Mailand a fejlesztőkkel egyeztettek Párizsban

Circon és Mailand Párizsban jártak, hogy a minszki fejlesztőkkel egyeztessenek.

Hirdetés

Nemrég Circon és Mailand lehetőséget kaptak, hogy leüljenek a játék vezető fejlesztőivel, és megvitassák a játék legfontosabb kérdéseit. Ez egy titkos akció volt, amiről szinte senki sem tudott, és nekünk is csak véletlenül jutott tudomásunkra, hogy sor került ilyenre.

Az alábbiakban Mailand posztjának magyar fordítását olvashatjátok:

"Szóval, miért voltam Párizsban tegnap? Circonnal együtt lehetőséget kaptunk, hogy a játék négy fő fejlesztőjével beszéljünk. Micsoda nap volt! Ezek az emberek tele vannak ötletekkel, dolgoznak a megvalósításukon és a végső döntéseket is ők hozzák. Megismertük a lehetőségeket, a bennük rejlő kihívásokat és a megvalósításuk korlátait. Mindent egybevéve ez egy nagyon nyitott beszélgetés volt a játék rendszerének összetettségéről. Ezt alapul véve egy videósorozatot tervezek készíteni, amiben a játék összes fontos témáját szeretném felölelni. A célom, hogy megmutassam és megértessem a játékosokkal, hogy miképp működnek a játékmechanikák, rávilágítsak a kapcsolatokra és a lehetőségekre, -illetve a játék motorjának korlátaira."

Egyelőre nem tudni, hogy Circon és Mailand ötleteit, meglátásait figyelembe vették-e a fejlesztők, vagy egyszerűen csak szerették volna rajtuk keresztül megértetni szélesebb közönséggel is azt, hogy mit miért tesznek a játék fejlesztésekor, de az biztos, hogy ez egy hatalmas lépés előre, amiből remélhetőleg mindenki csak profitálni fog.

Ismered Circon és Mailand véleményét a játékról? Szerinted jól döntött a Wargaming, hogy az ő meglátásaikat is figyelembe veszik?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Peter1918Hungary 1 éve
  Kíváncsi leszek erre a sorozatra, akár csak 1 videóban is kifejtenék jó lenne, mivel sokan nem tudják melyik játékmód mennyi fejlesztéssel jár és ugye ahogyan említik is vannak határok, amit nem tudnak átlépni!
  0 0 Válasz
 • Nusz3r 1 éve
  Nesze semmi ,fogd meg jól?
  0 0 Válasz
 • nagypal 1 éve
  A WG kezében olyan jó kezekben van a játék, mint kecskénél a káposzta.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?