Elvesztett questek nyomában: néhány ötlet, amit megfogadhatna a Blizzard

Elvesztett questek nyomában: néhány ötlet, amit megfogadhatna a Blizzard

Az elveszett questek idegesítőek a Hearthstone-ban, de néhány ötlet megoldaná ezt a problémát!

A legutóbbi Tavern Brawl újabb egyedi tartalmat hozott a Hearthstone-ba, azonban a lelkesedésünk és örömünk nem lehet felhőtlen.

A Rise of Shadows gonoszai mellett különleges Legendary questet is kaptunk, a Tavern Brawlhoz kapcsolódóan. A probléma, hogy ez a küldetés egyszerűen felülírta a három küldetés közül az egyiket, így potenciális aranytól fosztotta meg azokat a játékosokat, akik három küldetést halmoztak fel. Korábban volt már példa arra, hogy egy negyedik helyre kerültek ezek a Legendary questek, azonban jelen helyzetben ez elmaradt. Milyen megoldásokkal lehetne felszámolni ezt az idegesítő jelenséget? Két megoldást hoztunk nektek!

Plusz férőhely a különleges questeknek

Általában a Blizzard bejelenti, hogy mikor kell készülni egy szabad quest slottal, hogy ne maradjunk le a különleges és egyedi jutalmakról. Azonban néha előfordul, mint például a tegnapi Tavern Brawl quest esetében, hogy egyszerűen nem várják a játékosok, hogy a kocsmai bunyóhoz még egy plusz küldetés is jár. Ennek orvoslására lehetne fenntartani egy plusz helyet, amik kizárólag ezeknek a Legendary questeknek lennének fenntartva. Egyszerű, de mégis nagyszerű megoldás, ami a játékosoknak és a Blizzardnak is komfortos lehet, mivel egyik oldalon ott lenne a lehetőség, hogy a három sima questtel lehessen gazdálkodni mindenféle felülírós fenyegetés nélkül, amíg a Blizzard oldalán nem kéne a haragos hangokat hallgatni egy nem várt plusz küldetés miatt.

Instant arany a felülírás után

A játékosok körében valószínű ez a megoldás lenne a legnépszerűbb, mivel azonnali aranyat jelent, ha érkezik egy nem várt Legendary quest. A megoldás lényege, hogy az elveszett, azaz felülírt küldetés után megkapnánk azt az aranymennyiséget, amit a quest teljesítésével amúgy behúztunk volna. Mivel a Blizzard nem szeret csak úgy ingyen aranyat osztogatni, valószínű ez sosem valósulhat meg, hiába tűnik logikus lépésnek.

Ti melyik megoldási változattal egyeznétek ki legszívesebben?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!