Erősorrend Rank 5 alatt: ismét a Hunter az élen

Erősorrend Rank 5 alatt: ismét a Hunter az élen

Minden szerveren a Secret Hunter a legerősebb deck jelenleg!

A HSReplay ezúttal is nagyon érdekes statisztikákat hozott nekünk, amiket érdemes tanulmányozni. Úgy tűnik, hogy végre megtalálták az ellenszert a Tempo Rogue-ok és Bomb / Control / Mecha'thun Warriorok ellen. Ez nem más, mint a Rastakhan's Rumble első heteinek legerősebb paklija, a Secret Hunter!

Néhány nappal ezelőtt még minden arról szólt, hogy a Rogue bebetonozta magát az első helyen, de a Warriornak is megvan az előnye a második helyen a Hunterrel és Mage-dzsel szemben. A fenti táblázat azonban teljesen felborítja az eddig ismert tényeket, mivel az összes (!) szerveren jelenleg Rank 5 alatt egy pakliról szól minden. Ez nem más, mint a Secret Hunter, ami jelentős előnnyel vezet a Control Warriorok és a Mech Hunter előtt. Nem véletlen ez a hirtelen jött rivaldafény, mivel a megújult Secret Hunter a Tempo Rogue-ok ellen jól teljesít, a Warriorokat lezúzza, a Mage-eket félresöpri egy kézzel. Természetesen Rexxar is legyőzhető, méghozzá egy listán szerepelő változattal. A Token Druid tökéletes választás a Rat Trapet és Freezing Trapet pörgető deck ellen, ami nem képes felvenni a versenyt a tokenekkel. Verhető még a Mech Hunterrel is, bár abban a matchupban egy kicsit rosszabb húzás bármelyik fél irányába elbillentheti a mérleg nyelvét.

A Secret Hunteren kívül a szokásos paklikat találjuk a listán. Ott a Tempo Rogue, ami még mindig nagyon stabilan termeli a győzelmeket, nem kerülhető meg a három Warrior változat sem, amik mindegyike simán levisz Legendig egy jó játékost, ha rendelkezik elég türelemmel és szabadidővel. A Token Druid kicsit visszaesett az elmúlt hetekben, de a Secret Hunter felemelkedése újra tényezővé teheti a Standard metában. Hasonló cipőben jár a Murloc Shaman is, ami egy 50-50-es matchupot jelent a Secret Huntereknek, ez a teljesítmény még sokat érhet a jövőben. A Hunterek elszaporodása keresztülhúzhatja a Mage-ek számításait, mivel most már a Warriorok és a Mage-ek is szenvedhetnek Rexxar szorításában.

Secret Hunter

Kód: AAECAR8KxwPJBK4GxQjbCaCAA6eCA5uFA6KKA/mWAwqeAagCtQOHBP4MmPAC7/EC9YkD5pYDvpgDAA==

Mech Hunter

Kód: AAECAR8ErwT7BeH1AqCAAw2XCOD1AuL1Au/1Arn4Apj7Aqj7Arz8Avb9AomAA8yBA/KWA7acAwA=

Mecha'thun Warrior

Kód: AAECAQcKS5ADtAP8BJEGkAe49gKS+ALx+wKggAMKFqIE/weyCPsMnfACm/MC0fUC9PUCnvsCAA==

Token Druid

Kód: AAECAZICAtaZA8mcAw5A/QL3A+YFxAbX7wLf+wL6hgO0kQPDlAPFlAPOlAPKnAPTnAMA

Ti milyen decket pörgettek?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!