Halálosan megfenyegette egy koreai profi női rajongóját

Halálosan megfenyegette egy koreai profi női rajongóját

Halálos fenyegetések szivárogtak ki Moojin privát üzenetei közül. Egyelőre pénzbüntetést kapott a koreai profi!

Privát üzenetek szivárogtak ki az internetre, amiken Moojin, a Hanwa Life Esports profi játékosa halálosan megfenyegeti egy női rajongóját. A koreai LoL-os 15 milliós koreai won (12800 dolláros) büntetést kapott egyelőre, a további szankciókra még várnia kell, egyelőre még nem döntötte el a csapata, hogy megválnak-e a többszörös LMS győztes junglertől.

Május 6-án került fel a Twitterre néhány kép, amik Moojin és a lány privát beszélgetését mutatják. Figyelmeztetés: erőszakos tartalom következik!

"Megöllek. Kitépem a hajad. Tudod mit jelent a "randi erőszak", igaz? Hallottam, hogy sokszor megtörténik Busanban. Akarod, hogy Guriban is megtörténjen?" - Moojin

"Megtegyem? A nyakláncodnál ragadlak meg és utána összeverlek. Tudod mit jelent a "randi erőszak", igaz? Én tudom, hidd el. Ha el akarsz szaladni, nagyon megverlek." - Moojin

Magukért beszélnek ezek az üzenetek, nem véletlen, hogy a csapat azonnal kiszabta Moojinra a pénzbüntetést, sőt még 48 óra közérdekű munka büntetést is kapott a játékos . Miután kiszivárgott a fenyegetés, a csapat nyilvánosan bocsánatot kért, sőt még Moojin kézzel írt vezeklését is feltöltötték az internetre.

A Hanwha Life Esports még nem döntötte el, hogy végleg elválnak-e útjai Moojinnal, egyelőre még folynak a tárgyalások a háttérben. Mélységesen elítélik, amit a profi LoL-os tett és ígérik, hogy soha nem fog megtörténni hasonló eset egy játékosukkal sem, mivel még nagyobb hangsúlyt fektetnek a jövőben a csapattagok képzésére és oktatására, egyúttal a vezetői és irányítási folyamatokat is fejlesztik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!