Feleslegesen nem rohan sehova: top Legend Control Priest deck bemutató

Feleslegesen nem rohan sehova: top Legend Control Priest deck bemutató

A Priest összességében gyengén teljesít, de a mostani bemutatóban szereplő Control változatban van erő!

Anduin próbálkozik különböző variációkkal, de még mindig a Nomi típus tűnik a legígéretesebbnek. Donot azonban nem érdekelte, hogy mi a meta és melyik változat papíron a legerősebb. Összerakta a Legendben belül a Control Priestet és bemasírozott vele top 50-be. Mutatjuk az off-meta Rise of Shadows decket!

Dono's Legend #45 Control Priest

Kód: AAECAa0GCIoHkAfTCvLsAqCAA4adA9qdA6CsAwv7AeUE0gryDKH+ApeHA+aIA+uIA4KUA42XA5ibAwA=

A Control Priest kilóg a Control paklik sorából, mivel jelenleg ez az egyetlen olyan változat, amiben nincsen Hero Card. A Warriorban Dr. Boom, Mad Genius, a Shamanban Hagatha the Witch termel plusz értékeket, amik megkönnyítik a túlélést és elősegítik a győzelmet, mivel az alap Hero Powerek limitált lehetőségeket biztosítanak a késői szakaszban. Mivel nagyon lassú és hosszú meccsekre kell felkészülni azoknak, akik Anduinnal szeretnének játszani, érdemes folyamatosan fejben tartani, hogy milyen lehetőségek maradtak a deckben. Leszedésből, területi takarításból nincs hiány, amik varázslatokként és lényformákban egyaránt megjelennek. A Rogue-ok és Warriorok ellen készült főleg a deck, amiben két fegyverleszedés és Archivist Elysiana is szerepel, amit akár háromszor is kirakhatunk a Seance-nak köszönhetően.

Különlegesnek tűnhet Jepetto Joybuzz, mivel nem egy kombó darabkát akar felhúzni Anduin, hanem gyakorlatilag bármilyen lényt, mivel szinte az összes lap Deathrattle-lel, vagy Battlecry-jal rendelkezik. Feltűnik még a deckben Madame Lazul és a Chameleos, amikkel olvashatjuk az ellenfél lapjait. Ez az információ megkönnyíti a sikeres taktikázást, bár néha teljesen mindegy, hogy tudjuk mit szorongat az ellenfél, ha kivédhetetlen kombóval találjuk szembe magunkat, mint a Mecha'thun pakliknál jellemző.

Aggro ellen csak a húzásban lehet bízni, a Mecha'thun Warrior ellen még abban sem. Mivel főleg a Rogue ellen készült a deck, ezért bízni kell abban, hogy sikerül behúzni az Ooze-t és a Harrisont a kritikus pillanatokban különben a Waggle Pick hatalmas pusztítást végezhet.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!