Elképesztő portugál szurkolók! - 50 ember több ezres hangulatot csinált Madridban

Elképesztő portugál szurkolók! - 50 ember több ezres hangulatot csinált Madridban

Ha valamire, hát a szurkolóira nem panaszkodhat a Giants.

Mára már természetesnek vesszük, hogy a legjobb és legkedveltebb csapatoknak valóságos tömegek szurkolnak szinte minden versenyen. Nyilván az e-sport fejlődésével a szurkolók tábora is egyre nagyobbra nőt, de aki emlékszik még például az első Majorre, az tudja, hogy 2013-ban még a svéd is szurkolók is sokkal kevesebben voltak, igaz így is megadták a fnatic vs. NiP döntő hangulatát. 

Az e-sport és a CS:GO azonban nem ért el mindenhol olyan magas szintet, mint például Svédországban vagy a világelső Astralis otthonában, Dániában. Az olasz, a spanyol és a portugál CS például alig fejlődött az évek alatt, míg Spanyolországban csak-csak, addig Olaszországban szinte nem is létezik számottevő CS:GO közösség. Hasonló cipőben járnak a portugálok is, akiknek bár van lehetőségük hazai csapatoknak szurkolni, igazán szép eredményeket sosem értek el.

Leginkább a Giants nevével találkozhattunk az utóbbi években, játékosok szintjén pedig Ricardo "fox" Pacheco a legismertebb, aki miután megjárta a G2 és a FaZe csapatát is, jelenleg a már említett Giants ötösét erősíti. Akik most kipróbálhatják magukat a világ legjobb csapatai között is, hiszen tegnap kijutottak a BLAST Pro Series madridi állomására, ahol a Cloud9 csapatát szépen megszorongatták, hajszál híján tudták csak behúzni a meccset a C9 játékosok.

A portugál csapat a szurkolóiból is rengeteg erőt meríthet, hiszen a maroknyi Giants rajongó legalább akkora elszántsággal biztatja csapatát, mint amekkorát az ENCE vagy az Astralis kapott az év elején Katowicében. Remek azt látni, hogy alacsonyabb szinteken is eljutott már addig az e-sport, hogy ennyire magával ragadó hangulatot tudjanak teremteni a szurkolók.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!