Hirdetés

Két nagyszerű játékot pörgethettek teljesen ingyen a hétvégén

Loemifar | 19/05/11 12:41
Cikk mentése

Ha eddig kimaradt, akkor pótolhatjátok az elmúlt évek két zseniális alkotását.

Hirdetés

A PC-sek és a PlayStation 4 tulajdonosok is örülhetnek, ugyanis két nagyszerű játékot lehet kipróbálni teljesen ingyen. Az akciók csak limitált ideig elérhetőek, ezért jobb sietni, ha nem akartok lemaradni róluk!

Stellaris

Harmadik évfordulóját ünnepli a Paradox Interactive grandiózus űrstratégiája, a Stellaris. Aki imádja a Europe Universalis, vagy Crusader Kings sorozatot, annak kötelező kipróbálnia a Stellarist, ami hasonló élményt nyújt a űrsci-fi világban. Készítsétek be az ételt és innivalót, mert könnyedén ott ragadhattok a monitor előtt akár hosszú órákra is. A pörgős akciójeleneket nagyítóval sem találjátok meg, cserében a játéktörténelem egyik legkomplexebb kalandjában vehettek részt. Az ajánlat kizárólag Steamen érhető el és május 12-én 21:00-kor lejár, érdemes tehát sietni! Ha nem lenne elég a közel 30 órányi lehetőség a Stellaris feltérképezésére, akkor akciósan, 75 százalékos kedvezménnyel meg is vásárolhatjátok a programot.

Monster Hunter World

A Capcom sikerjátékát a PlayStation 4 konzolon lehet egészen Május 20-ig pörgetni teljesen ingyen, sőt a mentések és az előrehaladás megmarad a profilon, ha esetleg úgy döntötök, hogy a jövőben beruháztok a játékra. A Capcom játékában már több, mint egy éve kaszabolhatjuk a szörnyeket a legkülönbözőbb hősökkel, akikhez a februárban csatlakozott konzolokon, a napokban PC-n a világ leghíresebb witchere, Ríviai Geralt is, hogy levágja a Leshent.

Mindkét játék csak limitált ideig ingyenes, vagyis nem marad meg a könyvtáratokban, azonban pont arra elég ez a néhány tucat óra, vagy akár több nap, hogy elmerüljetek a világokban. Mindkét szoftvert hatalmas kedvezménnyel vásárolhatjátok meg, ha esetleg még több élményre vágytok!

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Dendera 3 hónapja
  Ps4re a monster hunter hogy lehet leszedni? Én a storban csak akciosan láttam 6000ert
  0 0 Válasz
 • Tomi_VIP_ 3 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • mekler87 2 hónapja
  sajnos már mind a kettő megvan
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?