Tippek Yuumi-hoz - Kit vigyünk mellé és kit ellene?

Tippek Yuumi-hoz - Kit vigyünk mellé és kit ellene?

A legújabb hős még csak PBE-n játszható, de már vannak jó counterek és társak az aranyos mágikus macskusz mellé.

Yuumi egyelőre még csak a PBE-n hódít, de hamarosan élesben is belophatja magát a szívünkbe. Az biztos, hogy a cukiságfaktort kimaxolta a Riot, amikor bejelentette, hogy egy mágikus macska érkezik az Idézők Szurdokába. A képességek és játékmenet alapján nagyon különleges karakterrel vethetjük bele magunkat a mérkőzésekbe, ami valószínűleg 90 százalékban supportként fog szerepelni az éles meccseken.

A 9.10-es frissítésre, így Yuumi hivatalos megjelenésére még várni kell, azonban összeszedtünk öt ADC-t, amik mellé jó választás lehet a cica, sőt még öt countert is mutatunk nektek, amikkel megakadályozhatjátok, hogy elkanászodjon a doromboló veszedelem.

Caitlyn

A játék elején Cait rendelkezik a legnagyobb range-dzsel, ezért is nagyszerű mellé Janna, vagy Morgana. A jövőbeli Yuumi mainek is örülhetnek, ha Piltover seriffje csatlakozik hozzájuk, mivel a hatalmas range és Yuumi Kóborló lövedéke (Q) együtt folyamatosan tudja piszkálni az ellenséget. A Huss (E), segít a menekülésben, ha a csapda és a háló nem lenne elég.

Ashe

A folyamatos lassítás, plusz az Elvarázsol kristálynyíl (R) önmagában is idegesítő, de ehhez még Yuumi is csatlakozhat, aki a Kóborló lövedékkel maximalizálhatja a sebzést. A Sasszem (E) segítségével rálátást is biztosíthatunk egy folyosóra, amin keresztül Yuumi könnyedén átkalandozhat más ösvényekre.

Kog'Maw

Óriási távolságról tudja sorozni Kog'Maw az ellenséget, miközben még Yuumi Kóborló lövedékei is cikáznak a pályán. Alapból Kog nem nagyon tud menekülni mivel a lassításon kívül nincs semmilyen tömegirányítási képessége, ezért is passzol mellé Yuumi, aki gyorsítani és gyógyítani is tudja a lövészt.

Sivir

A korai szakaszban nem igazán jön ki a duó ereje, de a középső fázistól beindulhat a buli. A Huss és a Vadászaton, plusz Sivir passzívja annyi mozgási sebességgel ruházza fel az ADC-t, hogy bárkit utolér a páros. Mikor távolságon belül kerül Yuumi már tenyerelhet is az ultira és garantált gyilkossággal jutalmazhatja meg lövészét.

Twitch

Az Örök barátok! megosztja Yuumi és a célpont között az AD / AP-t, így Twitch elképesztő sebzést tud kipréselni magából csak azzal, hogy rákapcsolódott a cica. Ehhez az kell, hogy Yuumi is építse magának a sebzést, de ez általában minden supportnak olyan, mint egy előrehozott karácsony. A korai szakaszt kell túlélni, utána beindulhat a páros.

A következő oldalon találjátok meg az öt Yuumi counter hőst!

Lux

Lux képes pajzsolni magát és a társát is, ezzel nagymértékben csökkenthető a folyamatos piszkálásból kapott sebzés. A lekötéssel Yuumit és a lövészt egyszerre tudja megfogni, ezzel tálcán kínálja saját lövészének az ízletes gyilkosságokat.

Pyke

A Csontnyárs önmagában egy idegesítő képesség, de Yuumi ellen még jobban működik, mivel mindkét hőst egyszerre tudja CC-zni. Pyke agresszivitása kifejezetten hasznos Yuumi ellen továbbá, mivel nem hagyhatja el a cica az ösvényt, különben az ADC egy pillanat alatt a halakkal vacsorázhat.

Nami

Az Apály és dagály (W) elég gyógyítást biztosít Yuumi lövedékeivel szemben, miközben a közelebb merészkedő lövészeket még sebzi is.  Ha sikerül a párost elkapni egy Buborékbörtönnel (Q), akkor bátran lehet cserélni az ellenséggel, mert mindig jobban jön ki Nami és lövésze a harcokból.

Braum

Braum önmagában egy kiváló támogató, de Yuumi ellen még inkább hasznos lehet az alsó ösvényen. A Harapós fagy után már lehet is előrenyomulni, mivel a Törhetetlen úgy is felfogja a sebzést. Yuumi önmagában nem sokat tud csinálni Frejlord szíve ellen, mivel a Törhetetlen minden sebzését felfogja a macskának.

Thresh

Pike-hoz hasonlóan Thresh is nagyszerű egy-egy célpont elkapására, akit utána a Nyúzással és a Dobozzal további értékes másodpercekre tud ott tartani a saját lövésze mellett. A korai szakaszban bátran lehet támadni Yuumit és az ellenséges ADC-t, mivel nem nagyon tudják felvenni a harcot Threshsel és lövészével. Túl sok a tömegirányítási képesség és a sebzés is hatalmas, ezért Yuumi ellen talán Thresh tűnik jelenleg a legjobb választásnak.

Ti mit választanátok Yuumi mellé, vagy ellen?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.