Új fiókkal, F2P Legend lett alig több, mint 24 óra alatt!

Kicsit több, mint egy nap alatt lement Legendbe egy új accounttal Jeleniowatyy. Mutatjuk a decket, amivel sikerült a nem mindennapi tett!

Jelen formájában teljesen értelmetlen a ladderrel foglalkozniuk a profiknak, mivel nem kapnak pontokat a Legend helyezésekért. A megújult e-sport rendszernek is köszönhető, hogy más kihívásokat keresnek a mesekártyázás legjobbjai. Jeleniowatyy a 24 órás kihívást próbálta teljesíteni, ami azt jelenti, hogy egy teljesen új felhasználóval kell lemenni 24 óra alatt a Legendig úgy, hogy nem költ a játékra egy forintot sem. Majdnem összejött a szinte lehetetlen feladat a népszerű videósnak, de végül 40 perccel kicsúszott a limitidőből. Mutatjuk a decket, amivel 40 percen múlt a "csoda"!

Jeleniowatyy's Legend F2P Token Druid

Deck kód: AAECAZICBPIF9v0Cw5QD1pkDDUD9AvcD5gWKB7EI1+8CjIADzpQDh5oDypwD05wDx50DAA==

A Token Druid jelenleg az egyik legmegbízhatóbb decknek számít, mivel a népszerűsége annyira visszaesett, hogy az ellenfelek már nem techelnek rá. A Rogue-okba nem fér el a két Fan of Knives, a legnagyobb counternek számító Zoo Lock teljesen eltűnt a Standard metából. Az Archmage Vargothot még nagyjából két hónapon keresztül húzhatjátok be ingyen, szóval addig bárki előtt nyitva áll a Legend kapuja, hogy akár 24 óra alatt átlépjen rajta. A Warriorok ellen bevált Microtech Controllerek, a fegyverekre érkező Acidic Swamp Ooze és a nagy Tauntok ellenszere, a Spellbreaker mind-mind olyan választások, amik nem feltétlen jelennek meg egy átlagos Token Druidban, de hosszútávon mindre szükség lesz, ha a cél a minél gyorsabb Legend kiütése.

Összesen 204 mérkőzést játszott Jeleniowatyy, amiből 138-at nyert meg és mindössze csak 66-ot veszített el. Ez 68 százalékos győzelmi arányt jelent, amihez kell egy jó deck, maximális koncentráció, hatalmas tapasztalat és egy csipetnyi szerencse is. Ő is leírta, hogy az új account létrehozása után körülbelül 3 órával már össze tudta rakni a fenti változatot és utána már csak finomítani kellett a decken, mivel eltérő Rankokon különböző paklitípusok a népszerűek. Végül 24 óra 40 perc és 54 másodperc után elérte célját a streamer, aki még egy videót is összerakott, amiben beszámol a 24 órás kihívás tapasztalatairól és élményeiről.

Ti megpróbálkoztok valaha a 24 órás, F2P kihívással?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!