Legjobb Standard deckek Kripp szerint: Hunter, Rogue és Druid

Legjobb Standard deckek Kripp szerint: Hunter, Rogue és Druid

A világ második legnépszerűbb streamere összeszedte a legerősebb Standard deckeket.

Még mindig a Hearthstone egyik legnagyobb alakja a sosem szerencsés Kripparrian, aki ezúttal a Standard Ranked mezőkre lépett és elárulta, hogy melyik az a három deck, amit a legerősebbnek tart a mostani Standard metában. Mindenki tudja, hogy Kripp főleg az arénatudásával emelkedik ki a mezőnyből, de néha-néha megosztja véleményét a ladderről is, amiket érdemes meghallgatni. Mutatjuk Kripp top 3 Standard deckjét, amiket jelenleg a legerősebbnek tart a metában!

Secret Hunter

Deck kód: AAECAR8KxwPJBK4GxQjbCaCAA6eCA5uFA6KKA/mWAwqeAagCtQOHBP4MmPAC7/EC9YkD5pYDvpgDAA==

Ha az egész laddert vesszük alapul, akkor nincs jobb deck a Secret Hunternél. A Rogue-ok és Warriorok ellen kiválóan teljesít, de a counternek tartott Token Druiddal szemben is fel tud mutatni egy 40 százalék körüli győzelmi arányt. A Secretkeeper + Rat Trap / Snake Trap általában azonnal megnyeri a meccseket, de a csoda kezdés nélkül is bőven van esély. Midrange stílus kedvelőinek kötelező kipróbálni a Secret Huntert, ami nem túl drága, cserében brutálisan hatékony.

Tempo Rogue

Deck kód: AAECAaIHBLICyAOvBOf6Ag20AYwCywPNA9QF7gaIB90Ihgn6/gLVjAOPlwOJmwMA

Népszerűségben verhetetlen a Lackey / Pirate / Tempo Rogue, ami kisebb módosításokon ment keresztül az elmúlt hetekben. A két Hench-Clan Thug kikerült a deckből, cserében megjelentek a Cold Bloodok, a Crystallizer, a Lifedrinker, a Bloodsail Corsairek és a Wispek. Nomi és Togwaggle még mindig hasznos, főleg Legenden belül, de ha valami gyorsabb változatra vágytok, akkor a Kripp által javasolt paklival is próbálkozhattok. 

Token Druid

Deck kód: AAECAZICAtaZA8mcAw5A/QL3A+YFxAbX7wLf+wKMgAPVgwP6hgPDlAPOlAPKnAPTnAMA

Kicsit visszaesett, de még így is a Tier 2-ben tanyázik a legerősebb Druid verzió. A Secret Hunterek ellen kifejezetten hatékony és valódi countere csak kettő van. Az egyik a Nomi Priest, amivel ladderen ritkán találkozhattok, ahogy a Zoo Warlock sem tartozik a legnépszerűbb típusok közé. A Druidot sokféleképp lehet techelni, legyen az a Treant-vonal, vagy a rengeteg 1 dropos (Argent Squire, Crystallizer, Bloodsail Corsair) verzió.

Összességében mindhárom pakli kellően pörgős és izgalmas, sőt még dust költségben sem vészesek. A Rogue-ot kötelező mindenkinek legyártani, mivel hosszútávon is stabil maradhat a deck főleg, ha a Blizzard nem nerfel egy lapot sem a közeljövőben. A Hunter mostanában lett csak felkapott, de üstökösként szárnyal, mivel alig van ellenfele a ladderen. A Druid pont a Secret Hunterek miatt lehet jó választás, mivel Rexxar ellen 60-40-es arányt tud felmutatni.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!