Hirdetés

"A kínai rajongók költőinek, már-már művészetnek nevezik a G2 játékát" - Clement Chu

A kínaiak egyértelműen a G2-t tartják a legnagyobb vetélytársnak, a művészet pedig ezúttal kétértelmű lehet.

Hirdetés

Dupla vereséggel zárta a G2 a csoportkörök utolsó napját, ahol a G2 először a PVB ellen kezdett, majd a Liquiddel is megküzdött. Az IG már egészen biztosan megnyerte a csoportot, és arra is nagy esély van, hogy veretlenül zárják mind az öt napot. Már ez magában hatalmas teljesítmény, de az SKT ellen elért győzelmük egészen biztosan bekerül az e-sport történelemkönyvekbe.

Az IG megkérdőjelezhetetlenül rettegésben tartja az egész mezőnyt, de azért még nekik is van okuk a félelemre, mivel bárki meglepheti őket. Clement Chu, az LPL angol nyelvű castere is ellátogatott az MSI-ra, hogy fordítson a kínai csapattal kapcsolatos interjúkon. Ebből az okból kifolyólag kereste meg őt Travis Gafford is, aki egy közel 10 perces interjút készített Chu-val. A karrierjéről, az IG-ról, de még a G2-ról is szó esett a videóban, amit alább nézhettek meg.

A nekünk lényeges rész körülbelül az ötödik percnél kezdődik, amikor is Chu elmondja, hogy a kínai rajongók már egy ideje költőinek, már-már művészetnek nevezik a G2 játékot. Ez a mondat először dicséretnek hangozhat, de a kínai fórumokon a művészetnek két értelme van. Az egyik értelmezésben a kínai fanok tényleg megdicsérték a G2 játékát, mivel öt IG játékosból is négyen azt mondták, hogy jelenleg a G2-t tartják a legveszélyesebb csapatnak az MSI-on.

A másik értelmezés szerint a művészet szót a rajongók leginkább a cheese taktikákra szokták mondani. A G2 játékát mélyebben is szokták jellemezni, miszerint ők az Avantgárd vonalat képviselik. Ha valaki nem figyelt volna irodalom órán, annak elárulom, hogy ez a műfaj a 20. század elején kezdte térhódítását és leginkább azokat nevezhetjük Avantgárd műveknek, amik alapjaiban megváltoztatták a művészetről alkotott képet. Az egyik leghíresebb Avantgárd festő Pablo Picasso volt, aki a kubizmus műfajával dolgozott.

Ugyanerre gondolhatnak a kínai rajongók is miszerint a G2 annyira kiszámíthatatlan és annyira össze-vissza választják a karaktereket, hogy sosem lehet tudni éppen mire számítsanak. Reméljük, ez végül az ő malmukra hajtja a vizet és végül ők lesznek egyedül, akik meglepetést okoznak az IG-nak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?