Hirdetés

Itt van Yuumi hivatalos hősbemutatója!

Végre megkaptuk a Varázsmacska hivatalos Champion Spotlight-ját!

Hirdetés

A támogató hősök sora Yuumival bővül a 9.10-es frissítéssel, ami számos buffot és nerfet is tartogat a LoL néhány népszerű karakterének. Négy tárgyat és a Hódító rúnát is változtatják, így nem csak Yuumi kavarja majd fel a jól megszokott metát.

Yuumi hivatalos hősbemutatója végre elkészült, bár a kliensen belül még egyelőre nem lehet feloldani a cicát. A különleges képességekkel és soha nem látott mechanikákkal érkező macskusz sokak kedvencévé válhat majd, mivel nem csak aranyos, hanem effektív is az alsó ösvényen. Mivel a lövésszel szoros kooperációban működik a legjobban Yuumi, ezért inkább duóban lesz érdemes próbálgatni a karmait. 

 

Gyógyítással és pajzzsal fel tudja ugyan ruházni az ADC-t, sőt még a távolról érkező sebzésben sem szenved hiányt, azonban a hatodik szint előtt nincs lehetősége Yuuminak engage-elni. Várhatóan nagyobb szerep hárul majd a Yuumis meccseken a dzsungelesre, ha az alsó ösvényen akar a csapat maradandót alkotni a korai szakaszban. A macska szerencséje, hogy biztosan óriási sikert arat majd, mivel egy cicának senki sem tud ellenállni. Spelljei alapján kompetitív szinten egyelőre kevés fantáziát lehet belelátni, de remélhetőleg feltűnik majd a nyári spliten, már csak a móka kedvéért is.

Nektek hogy tetszik Yuumi hősbemutatója? Mainelni fogjátok a varázslatos macskát?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?