Miért pont NEO-t választotta a FaZe?

Miért pont NEO-t választotta a FaZe?

NEO az új ötödik játékos, ezt boncolgatjuk.

Hogy röviden megválaszoljam a címet, fogalmam sincs. AdreN-nél jobb lesz? Talán. De ami ennél a kérdésnél fontosabb lehet, hogy karrigan-nél jobb lesz-e? Az egész abból indult ki ugye, hogy őt kell helyettesíteni egy hatékonyabb láncszemmel. Elég régóta próbálják megtalálni a kirakós utolsó darabját, és csak most találták meg NEO-t, pedig ő is bizony elég régóta szabadon leledzik. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy közel sem első emberként gondoltak rá. Úgy gondolom, hogy a FaZe nem volt elégedett, majd “NiKo irányít oszt kész” alapon lett lecserélve karrigan, és közel sem egyszerű őt pótolni hirtelen.

Van egy másik teória miszerint a FaZe csak vár, egy megfelelő ötödikre, amit NEO pótol odáig. Nem tudom kire várhatnak, mindenesetre ahogy telik az idő úgy érzem egyre rosszabb tárgyalási pozíciójuk lesz, ahogy esnek le a ranglétrán.

Nem tudom milyen elvárások vannak feléjük támasztva, mostanság, anno amikor összeálltak mindenki, a szervezet és a játékosok is az első helyre lőttek. A világ legjobbjai akartak lenni. Szerintem ez egy korrekt cél volt akkor, tekintve az igazolásokat és az eredményeik is nagyon közel álltak hozzá. Habár nagyon keveset nyertek, de rengeteget döntőztek, így volt is, hogy a HLTV ranglista első helyét bitorolták. Szerintem nem csökkentek ez elvárások, és egyre frusztráltabbak, ahogy távolodnak tőle. GuardiaN-tól már hallhattuk, hogy lassan talán abbahagyja. A többiek nem hinném, hogy így döntenének, ellenben könnyen lehet, hogy odáig feszül majd a hangulat, hogy véget ér ez a csapat. Persze sokat keresnek, és nem is rosszak, de szerintem a pénz, -ha sok van belőle- egyszer csak értékét veszti, vagyis a győzni akarás felülkerekedik.Visszatérve NEO-ra, nem gondolom, hogy ő az a hiányzó láncszem ami a trónra ülteti a srácokat. Úgy gondolom, ha egy irányítót akartak, akkor Karrigan tökéletes volt, ha fragerősebb játékost akartak, akkor AdreN megfelelő lehetett volna. Nem látom azt a döntést NEO-ban, ami kihúzza őket a pácból, de természetesen van rá esély, ha ezzel egy olyan csapatkémia jön össze, ami eddig sosem volt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!