Javaslatok, amiktől élvezetesebb lehetne a Frontline játékmód

Javaslatok, amiktől élvezetesebb lehetne a Frontline játékmód

Olyan felvetéseket tárnánk elétek, amik a Frontline monotonításának megtörésével megunhatatlan élményt nyújtana ebben a játékmódban.

A Frontline játékmódot remekül kitalálta a Wargaming, és eleinte mindenki odáig volt érte. A kezdeti varázs azonban a múlté. Néhány hónappal ezelőtt visszahozták ugyan, de a kezdeti lelkesedés helyét monoton grindolás vette át. Cikkünkben olyan felvetésekkel foglalkozunk, amik jobbá tehetnék ezt a módot.

Legyen saját története a Frontline módnak

Meglátásunk szerint egy saját, egyedi történet jót tenne a Frontline módnak. Lehet ez olyan, ami független a játékosoktól, de akár olyan is, amit kifejezetten a játékosok cselekedetei alakítanak. A több hetes szüneteket a Wargaming felhasználhatná arra, hogy kitalálják, merre viszik el a cselekményszálat.

A játéktér változatossága

Több mindent is el lehet itt képzelni. Egyrészről a történetmesélés szintjén változhatna a pálya domborzata, másrészről elkalandozhatnánk több frontra is, ahol a játéktér havas vagy épp sivatagi. Az első példához olyat lehet elképzelni, hogy a támadók nagy arányban támadták a B pontot, ezért a védők megerősített állásokat hoztak létre, így epizódról epizódra változhatna a csatákban alkalmazott taktika.

A harci utasítások változatossága

Szintén két módon változtathatnának. Egyrészről a jól ismert módon bevezethetnének új harci utasításokat -mint például a mobil javítóállomást, amivel felcser szerepet tölthetnének be a játékosok-, másrészről ismételten csak történetmesélés szintjén változtathatnának. Például a kialakult időjárási körülmények miatt a repülők nem szállhatnának fel, ezért a felderítést gép által vezérelt felderítő járművek végeznék, -amiket akár ki is lehetne lőni.

Mellékküldetések megjelenése

Itt is arra kell gondolni, hogy epizódról epizódra valamilyen különleges feladatot lehetne végrehajtani, aminek sikeres teljesítése után jutalom érné a játékosokat. Például ellátmányokat dobálnának a repülőgépből, amiket meg kell szerezni, vagy épp az ellenséges csapat utánpótlás vonalát kellene elvágni.

A monotonítást meg kell törni

Amilyen izgalmas és innovatív játékmódnak bizonyult a Frontline az első hetekben, annyira vált unalmassá és vontatottá mostanra. A játékosok nagy része csak a kreditért és a jutalmakért játssza, és a játékélmény eltűnt a süllyesztőben. Ötleteinkkel arra szeretnénk rávilágítani, hogy még rengeteg kiaknázatlan lehetőség húzódik meg a háttérben, amik csak arra várnak, hogy a fejlesztők ráeszméljenek, hogy igenis fel lehet dobni ezt a módot.

Neked elnyerte tetszésedet valamelyik ötletünk? Te változtatnál valamit a Frontline módon?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Alexis 4 éve
    lehetne benne egy bázis ,amit vissza is lehet foglalni
    0 0 Válasz
    • MarczyT 4 éve Alexis
      Ez a bázis visszafoglalás nem rossz ötlet.
      0 0 Válasz
  • Gaburrosan 4 éve
    Pl: Maximum 3x lehetne újraéledni s utánna garázs!
    0 0 Válasz
  • Alexis 4 éve
    1x kiégett tankot nem lehetne ujra harcba dobni. vagy max. még egyszer lehetne ujra rakni
    0 0 Válasz
  • Nemerdekes 4 éve
    Szerintem túltolták a 30 szintet.
    0 0 Válasz
    • Alexis 4 éve Nemerdekes
      tiszta sor. most meg mintha a rangok is nehezebben lennének meg gondolom hála az újitásoknak is.
      0 0 Válasz
  • Csory 4 éve
    A szintet nem feltétlenül, de a hozzá szükséges pontokat mindenképpen. Én csak egyszer húztam ki 30-as szintre magam még a második FL szakasz legelején és utána nem is játszottam vele. Pont a monotonitás miatt. Ennyit nem ér számomra egy jutalom tank se. Inkább nézek filmet vagy olvasok
    0 0 Válasz
  • Alexis 4 éve
    az is jó lenne ,ha nem rendre 3-4 védekezés után játszhatnék egy támadást. rohadtul frusztráló
    0 0 Válasz
  • MrSwarcy 4 éve
    unalmas,vontatott és fárasztó,nem kelett volna túl tolni a szintek közti pontokat.
    0 0 Válasz
  • 3lcsu 4 éve
    Szerintem Uj mapok Mert ez az egy tul unalmas !
    0 0 Válasz
  • Alexis 4 éve
    mondjuk azt sem értem,hogy miért nem lehet akármelyik zonába belandolni ? mert ettöl függetlenül is teljesen el tud tolodni az egyensúly a pályán
    0 0 Válasz
  • Menjeninnen1972 4 éve
    Nem lehetne esetleg valahogy megtörni az EBRek meg a Progettók uralmát? Tízből nyolcszor ezek közül intéz el valamelyik
    0 0 Válasz
  • Sics68 4 éve
    Szerintem a WG két nagy hibát követett el. Egyik közismert: ez a kerekes futrinkák beengedése ugyebár, ami a védők helyzetét eléggé védhetetlenné tette. A másik amit itt páran már pedzegettek: az, hogy az élvezetes játékmódból monoton küldetés-teljeítés lett. ... Imádtam a frontline-t, de mióta "maraton"-t csináltak belőle, inkább nem is játszom vele... ( Az ugye frusztráló, hogy az embernek nincs ideje végigcsinálni a maratont. .. akkor már inkább bele se fog. ) ... Harmadiknak ott van a map ... azért sok csata ugyanazon a mapon kissé uncsi .. mostanra kéne legyen 2-3 FL map . Az nincs 2-3 új (semmire való) prémtank viszont igen... Negyediknek azt tenném, amit itt valaki felemlegetett: hogy nem tudja felváltva beadni a támadás/védés játékkat az MM ... kibaszottul bonyolt ám megcsinálni, hogy támadó után védő legyen valaki és vica verse... egyszerűen nyilván kell tartani, hogy melyik következik, és max +1-szer lehessen valaki többszöt az egyik szerepben mint a másikban...
    0 0 Válasz
  • clark83 4 éve
    Már ezzel a módosítással is sikerült elszarni a frontline játékmódot,nem kellene ezt basztatni mert olyanná válik mint a random mod SZARRÁ
    0 0 Válasz
  • Alexis 4 éve
    Néha ennél a modnál olyan érzésem van mintha 50% lenne az rng és,hogy az arty sebzést is feltekerték.
    0 0 Válasz
  • perretz 4 éve
    Kezdésnek az is elég lenne, ha a hibákat kijavítanák, és a logikátlan dolgokat megoldanák. Például amikor kilőnek, kell várni vagy fel percet mire visszatesz, legalább van idő tankot válogatni, de amikor cseretank nélkül kilőnek, 3 percig nézegetem felülről a csatát. Még csak nem is ezzel van baj, bal*** voltam, büntet. Ez van. De amikor kivárom a 3 percet, már csak 5 másodpercem van tankot választani. Nem lehetne az utolsó 20 másodpercet is a tankválasztáshoz tenni?
    0 0 Válasz
  • Tomi_VIP_ 4 éve
    .
    0 0 Válasz
  • Full_Adj_Meg 4 éve
    Mekkora öröm, hogy sikerült elb@szni még jobban mint eddig ezt a módot. Komolyan hiszek benne, hogy ezek a rohadt sztálinivadékok tudatosan törekednek arra, hogy véletlenül se legyen élvezhető a játék. 40 év alatt nem találkoztam olyan fejlesztőcsapattal, mint ezek az idióták. Az ember elvileg azért játszik egy játékkal, hogy jó kedve legyen, ne adj isten élvezze is. Ez itt lehetetlen. Immár másfél éve tapasztalom ezt a fajta mélyrepülést, és semmi törekvést nem látok az ettől való eltérésre. Sikeresen eljutottam addig a pontig, hogy telibe lesz@rom mennyit költöttem rá, és úgy ahogy van törlöm a fiókot, mert jobb már nem lesz, és ha bárhol találkozom a wargameing nevével maximum csak köpök egyet.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.