Hirdetés

Brutális akcióval rajtolt el az Epic Games Store Mega Sale!

Elképesztően durva ajánlattal rajtolt el az Epic Games Store Mega Sale. Majdnem egy hónapig csemegézhetünk a legjobb ajánlatok közól!

Hirdetés

Az Epic Games olyan brutális akcióval indította a Mega Sale vásárt, amilyet még soha nem láttunk. Minden egyes 14,99 eurónál drágább játék után 10 eurót ingyen visszakapunk!

A 2019-es Steam Summer Sale hivatalos dátumának kiszivárgása után nem sokkal, az Epic Games konkrétan ledobta az atombombát. A Mega Sale-ről tudtuk, hogy hamarosan érkezni fog, mivel a Fortnite-on belül elspoilerezte egy kép az Epic első nagy vásárát. Arra azonban nem sokan számítottak, hogy kétfaktoros hitelesítéssel sem kell bajlódni, hanem egyszerűen minden egyes 14,99 € feletti vásárlás után 10 € visszajár mindenkinek úgy, hogy a videojátékok fejlesztői és kiadói ugyanúgy megkapják a részesedésüket. Akár 75 százalékos akciókkal is lehet találkozni a Store-ban, ezért érdemes alaposan körülnézni, mivel olyan címek jöhetnek velünk szembe, mint a Subnautica Below Zero 6,79 €-ért, vagy a magyar mondavilágra épülő Operencia: The Stolen Sun, mindössze 6,24 €-ért.

Ingyenesen a World of Goo-ra csaphattok még le, de hamarosan átveszi a helyét a Stories Untold, a nagyon különleges horrorjáték. Az Epic munkatársai eloszlattak néhány kételyt az ajándék 10 euróval kapcsolatban. DLC-kre, játékon belüli vásárlásokra, kiegészítőkre nem lehet felhasználni ezt az akciót, azaz 14,99 € feletti V-Bucks vásárlásakor sem jár az extra kedvezmény. 

Nézzetek szét a Store-ban és döntsétek el, hogy mire szeretnétek költeni, de minden egyes 14,99 € feletti vásárláskor garantáltan 10 € kedvezményt kaptok. Ezt nem szabad elfelejteni!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?