Kiszivárgott a 2019-es Steam Summer Sale dátuma!

Kiszivárgott a 2019-es Steam Summer Sale dátuma!

Kiszivárgott a 2019-es Steam Nyári Vásárának dátuma. Készítsétek a pénztárcákat!

Gaben már mosolyog magában, mert tudja jól, hogy Epic Store Megasale ide, ingyenes GOG játékok oda, attól még a gamerek tudják, hogy ha indul a Steam Summer Sale, akkor a pénztárcák jelentősen veszítenek súlyukból. "Véletlen" felkerült a 2019-es Steam Nyári Vásár hivatalos dátuma az internetre, és ami egyszer odakerül, az már örökre ott is marad!

Két héten keresztül gyűjthetjük majd a Summer Sale Trading Cardokat, kereshetjük a legnagyobb akciókat, miközben Gaben zsákjában gyűlnek a pénzkötegek. Várhatóan a legjobb játékok közül több is megkapja majd az 50-75 százalékos leárazást, mint a GTA V, vagy a Witcher 3. Általában a Winter és a Summer Sale az, amit érdemes azoknak is figyelemmel követni, akik alapból nem rajonganak a Valve launcheréért, mivel ezeken a vásárokon esnek a legnagyobbat, az amúgy elég magra belőtt árak. Egy friss AAA-s címért akár 60 eurót is elkérnek a forgalmazók, amit kétszer meg kell gondolni még a legnagyobb gamereknek is. Pont ezért jók a Steam Sale-ek, mert elfogadhatóbb ársávba kerülnek be a kívánságlistán szereplő szoftverek, amiket így már megérheti megvásárolni.

Június 25-én este 7 órától indul a 2019-es Steam Summer Sale, azaz a Nyári Vásár. Véssétek be a naptárba a pontos dátumot, nehogy lemaradjatok róla!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.