Ingyenes és megmarad: csapjatok le a zseniális Witcherre!

Ingyenes és megmarad: csapjatok le a zseniális Witcherre!

Nem mai darab, de egy ingyen Witchernek nem lehet nem örülni!

Ezúttal is a GOG.com kedveskedik a rajongóknak, ugyanis az Age of Wonders III után újabb ingyenes játékot húzhattok be, amit akár a Steamből is elindíthattok, ha a GOG Galaxy nem esne kézre. Néhány kattintással és az ingyenes GWENT feltelepítésével a tietek lehet egy The Witcher: Enhanched Edition, sőt még a népszerű GWENT kártyajátékhoz is kaptok egy Card Keget. Pár kattintás az egész, ne maradjatok le róla!

The Witcher: Enhanched Edition

Nem mai csirkéről van szó, de a Witcher első része klasszikussá vált az RPG videojátékok világában. 2007-ben jelent még és több tucat díjat bezsebelt a CD Projekt Red alkotása, ami azóta már két folytatást is kapott. Nehéznek tűnhet az irányítás, mókásnak a grafika, de gondoljatok bele, hogy a lengyel fejlesztőcsapat legelső játékáról van szó. Érdekesség, hogy konzolokra is megpróbálták portolni a Witchert, de végül 2009-ben elkaszálták az egész projektet, hiába tervezték már nagyban az új engine-t és harcrendszert.

A Witcher első része mellett a GWENT kártyajátékon belül kinyitható, ingyenes Card Keggel jutalmazza meg a hírlevélre feliratkozókat még a GOG, ha másért nem, már ezért megéri kipróbálni a Witcher minijátékából kifejlődött e-sport játékot. Tavaly ősszel óriási változásokon ment keresztül a GWENT, sajnos azonban a népszerűsége így sem ugrott meg jelentősen. Kellemes kikapcsolódásnak ideális, mivel a PvE tartalmat sem hanyagolták el a fejlesztők.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!