Vadonatúj funkciók érkeznek a PlayStation 4 UI-ba

Számos új funkció érkezhet a PS 4-re, ha hihetünk a pletykáknak!

Már csak egy hónap van hátra a az E3-ig, ahol a játékvilág óriásai bejelentik a legújabb játékokat, konzolokat és minden egyéb technológiai újdonságot. A Sony ugyan kihagyja az expót, de ez nem jelenti azt, hogy ne készülnének valami nagy dobással. A PlayStation 5-ről már szivárogtak pletykák, de úgy tűnik, hogy a jelenlegi konzolgeneráció is számíthat még frissítésekre.

A Twitteren kering egy poszt, amiben a PS4 User Interface-ének legújabb funkcióit olvashatjuk. Ezeket a még meg nem erősített frissítéseket Tidux rakta fel az egyik legnagyobb közösségi oldalra, aki eléggé otthonosan mozog a konzolos piacon, szóval reménykedhetünk benne, hogy minden felsorolt feature megvalósul majd.

Talán a legfontosabb, hogy érkezik a kívánságlista és az ajándékozás lehetősége a PS Store-ba. Ezzel a Sony felzárkózhat a Microsofthoz, mivel a konkurencia konzoljain már elérhető ez a funkció. Jöhet még a számláló, ami mutatja, hogy egyes Trophy-k teljesítésével, hogy állunk. Az összes játékunkhoz elérhetőek lesznek a statisztikák, mint az, hogy összesen hány órát öltünk bele a játékba. Végül az irányítópult is kap egy módosítást, ugyanis a játékokat egy kattintással elérhetjük a saját dashboardunkról.

A fenti újdonságok közül még egyet sem erősített meg a Sony, de nagyjából egy hónap múlva minden kiderül, nem az E3-on, hanem várhatóan nem sokkal utána.

Ti milyen funkciónak örülnétek a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!