Legjobb deckek Rank 5-től Legendig: zuhanóban a Rogue és a Warrior

Legjobb deckek Rank 5-től Legendig: zuhanóban a Rogue és a Warrior

Továbbra is élen a Secret Hunter, az összes szerveren!

Elérkeztünk a májusi szezon feléhez, ezért érdemes belehúzni a ladderezésbe. Összeszedtük a HSReplay segítségével azokat a deckeket, amik a legerősebbek jelenleg Rank 5 alatt. Az elmúlt héthez képest vannak meglepetések, de egy valami nem változott: Secret Hunternek a legjobb lenni most a metában!

Álmatlan éjszakái lehetnek a Tempo Rogue-nak, ha folytatódik a Secret Hunter nagyszerű sorozata, mivel a statisztikák alapján Valeeranak csak 44 százalék esélye van hosszútávon diadalmaskodni Rexxar felett. Ez közel sem jelenti azt, hogy nyerhetetlen lenne a matchup, de az eddigi dominancia egyelőre kezd elhalványulni. A Rouge-ok visszaesése a Warriorok bukását is jelentheti, mivel kifejezetten a Tempo Rogue-ra választották a legtöbben Garrosh Bomb, vagy Control változatát. A jelenlegi metában a Hunterek és a Dragon Summon Mage-ek jelentik a legnagyobb veszélyt a Warrira, de a Token Druid elleni párharcokban is nagyjából 50-50 százalék az esélye Garroshnak a győzelemre. Ami érdekes lehet, hogy a Murloc Shaman ismét visszakerült a legjobbak közé, ami kicsit furcsa. A békaemberes változat sem a Secret Hunter, sem a Tempo Rogue, sem a Warriorok ellen nem indul előnyösebb helyzetből, egyedül a Mech Hunter az, amit képes hosszútávon legyűrni. 

Valószínű Rank 5 alatt a játékosok inkább a gyors paklikat keresik, amivel nem kell 30-40 perceket ott ülni a képernyők előtt. A Warriorok szerencséje, hogy a Rogue még mindig a legnépszerűbb és ezért váltanak még sokan a meta egyik, ha nem a leglassabb paklijára. A Control Shaman teljesen eltűnt a ladderről, de versenyeken lehet még keresnivalója. A Priest főleg Legenden belül alkot maradandót, ahogy a Holy Wrath Paladint is ott próbálgatják többen. A Warlock az egyetlen olyan hős, ami Ranktól függetlenül szenved, hiába a gyors és erősnek tűnő Zoo, amivel néhány hete még top Legendet is ütöttek.

Secret Hunter

Deck kód: AAECAR8KxwPJBK4GxQjbCaCAA6eCA5uFA6KKA/mWAwqeAagCtQOHBP4MmPAC7/EC9YkD5pYDvpgDAA==

Murloc Shaman

Deck kód: AAECAaoIAA/bA/kDpwiTCfbwAur6Ao/7Apz/AvOKA/aKA4yUA7WYA9OYA8aZA/SZAwA=

Token Druid

Deck kód: AAECAZICAtaZA8mcAw5A/QL3A+YFxAbX7wLf+wL6hgO0kQPDlAPFlAPOlAPKnAPTnAMA 

Mech Hunter

Deck kód: AAECAR8ErwSKB+H1AqCAAw3ZB9sJ4PUC4vUC7/UCufgCmPsCqPsC9v0C1/4CiYADzIEDtpwDAA==

Control Warrior

Deck kód: AAECAQcGnwOQB53wApL4AqCAA4adAwxLogSRBv8H+wyb8wLR9QL09QKD+wKe+wKz/AKSnwMA

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!